A vrut plăcere, dar a primit numai durere. Vezi drama unui client fidel al prostituatelor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Natalia Woolley, prostituata criminală
Natalia Woolley, prostituata criminală

Un bărbat care a apelat la serviciile unei prostituate a avut parte de un tratament extrem de dur din partea femeii.

Winston Fernandez a făcut o pasiune pentru Natalia Woolley, o prostituată rusoaică în vârstă de 38 de ani. Fiindcă era atras de "formele ei estetice", bărbatul a apelat la serviciile ei de mai multe ori.

La începutul acestui an, Winston a sunat la agenţia de escorte unde lucra Natalia şi a cerut o întâlnire cu aceasta. Odată ajunsă la domiciliul bărbatului, prostituata a fost obligată să facă lucruri pe care nu şi le dorea.

Se pare că femeia s-a enervat, a început să se certe cu clientul ei şi să-l lovească. Deşi prostituata spune că a acţionat în legitimă apărare, anchetatorii susţin că victima a fost bătută cu sălbăticie.

Corpul bărbatului, care a fost găsit abia la o lună după ce acesta a decedat, prezenta 19 fracturi: 17 coaste rupte şi două oase rupte în zona gâtului.

"Autopsia arată că a fost omorât în bătaie. Când spun că a fost bătut, mă refer că a fost pocnit şi lovit", a declarat procurorul care se ocupă de acest caz.

Prostituata a fost arestată la două luni după ce cadavrul lui Fernandez a fost descoperit în stare avansată de putrefacţie, în locuinţa sa evaluată la 1 milion de lire sterline, scrie Daily Mail.

La procesul judecat de o instanţă din Guildford, prostituata rusoaică a pledat nevinovată. Acţiunea judecătorească este în plină desfăşurare.

Winston Fernandez a început să apeleze la prostituate după ce i-a murit nevasta, s-a distanţat de fiii săi, iar el şi-a găsit alinarea în alcool.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite