8 motive pentru care nu ar trebui să te mai streseze prima întâlnire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şansele ca prima întâlnire să decurgă bine cresc cât timp stresul în privinţa ei scade FOTO Shutterstock
Şansele ca prima întâlnire să decurgă bine cresc cât timp stresul în privinţa ei scade FOTO Shutterstock

Întâlnirile pot fi una dintre cele mai mari surse de stres, în special când vine vorba de prima întâlnire. Timpul petrecut îngrijorându-te de ţinuta ta, locul în care vă întâlniţit, ora la care vă întâlniţi şi soarta serii poate să depăşească, de cele mai multe ori, limita firească. Iată opt lucruri pentru care chiar nu ar trebui să te mai stresezi, adunate de „Huffington Post”.

1. Şi tu apuci să judeci

Este uşor să te îngrijorezi cu orele dacă persoana cu care urmează să te întâlneşti te va place sau nu. Dar la fel de bine, orele tale preţioase ar fi mai bine petrecute dacă tu o să te înţelegi bine acea persoană. Aşa cum a spus şi personajul lui Tom Hanks în „Nopţi albe în Seattle”, „asta fac oamenii singuri. Încearcă mereu alte persoane ca să vadă cât de bine se potrivesc”. Evaluează cât de potrivită este persoana pentru tine şi nu invers.

2. Nu este nevoie să elaborezi

Scopul primei întâlniri este să vezi dacă se poate lega ceva între voi doi. Asta înseamnă o întâlnire lejeră cu conversaţii asemenea, nu un plan creativ cu mai multe locuri pentru o seară fără final. Alege locul în care tu te simţi comfortabil şi fă lucrurile cât să-ţi fie uşor, drept urmare relaxant.

3. Oamenii sunt deschişi ciudăţeniilor

HowAboutWe.com a publicat o infografie în care arăta că persoanele dispuse să meargă la întâlniri sunt deschise activităţilor de tot soiul. Dacă-ţi place să mănânci iaurt, să mergi la o expoziţie sau la bowling, să bei un pahar de vin sau să dansezi, şansele sunt ca şi partenerului/partenerei tale să-i placă acelaşi lucru.

4. Nu ai ce să pierzi

Nu cunoşti foarte bine persoana cu care urmează să te întâlneşti, aşa că nu ai investit prea mult emoţional în ea. Oricât de rău ar merge, o să treacă repede. Asta este frumuseţea primei întâlniri.

5. Păstrează totul simplu

Dacă plănuieşti ceva casual, se va termina în aproximativ acelaşi timp în care ai vedea două episoade din serialul tău preferat.

6. Dacă iese rău, rămâi cu o poveste bună

Unele dintre cele mai amuzante discuţii pe care poţi le ai cu prietenii tăi sunt pe tema întâlnirilor groaznice prin care am trecut cu toţii. Indiferent că este vorba de fata care nu se mai oprea din vorbit despre cele 10 pisici ale ei sau băiatul care a spus că există un violator în cartierul lui care nu a fost prins, orele ciudate petrecute la întâlnire vor fi sursa râsetelor tale pentru mulţi ani de acum încolo. Dacă prima întâlnire merge atât de prost, măcar ai „material” pentru următoarea cină cu prietenii.

7. Este aproape imposibil să nu aveţi despre ce să vorbiţi

Prima întâlnire acoperă cam toate subiectele: job, familie, locul natal, hobbyuri, prieteni, iar lista poate continua.

8. Nu stă în puterea ta, aşa că de ce să-ţi mai faci griji?

La sfârşitul zilei, tot ce poţi controla este modul în care tu te comporţi. Poate că-ţi vei întâlni dragostea vieţii tale, poate că nu. Dacă vă iese sau nu din prima este mai mult o chestiune de noroc, aşa că nu-ţi rămâne decât să fii tu, să încerci să te distrezi şi să treci mai departe. Respiră şi nu uita: este doar o întâlnire.
 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite