Zverev, „turbat“: Noi imagini cu circul de la Acapulco. Neamţul riscă o pedeapsă istorică VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zverev

Deocamdată, Alexander Zverev (Germania, 24 de ani, 3 ATP) a fost exclus doar de la Mexican Open, unde era deţinătorul trofeului în proba de simplu. Cu siguranţă însă, sancţiunile nu se vor opri aici.

Lumea tenisului e şocată pe măsură ce apar noi imagini cu circul oribil pe care l-a provocat Alexander Zverev, în timpul unui meci de dublu, în noaptea de marţi spre miercuri.

„Adevărul“ a publicat aici primele imagini de la acest incident, explicând că, din cauza comportamentului său, Zverev a fost aruncat în afara competiţiei de organizatori. Acum însă, au apărut alte imagini, filmate din tribune, înainte ca Zverev să lovească, în mod repetat, scaunul arbitrului cu racheta sa.

După cum se poate vedea mai jos, încă de când meciul de dublu era în desfăşurare, Zverev a început cu înjurăturile la adresa arbitrului. Pe care l-a făcut „fucking idiot“:

Potrivit Eurosport, Zverev riscă cea mai mare amendă din istoria tenisului, de 250.000 de dolari. Vorbim despre cuantumul maxim prevăzut în regulament. În plus, foarte probabil, ocupantul locului 3 ATP va fi suspendat, timp de 2 luni, de la toate turneele de tenis!

CITEŞTE ŞI:

Scene şocante în Mexic: Zverev şi-a rupt racheta, apoi l-a înjurat pe arbitru. Decizia organizatorilor VIDEO

Zverev, oripilat: Cum şi-a catalogat comportamentul după ce a văzut imaginile cu el

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite