Scene şocante în Mexic: Zverev şi-a rupt racheta, apoi l-a înjurat pe arbitru. Decizia organizatorilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zverev

Alexander Zverev (Germania, 3 ATP) e vaccinat împotriva SARS-CoV-2 şi liber să joace unde vrea. Din păcate, n-avem un vaccin şi împotriva comportamentului grobian de care a dat dovadă neamţul de 24 de ani.

Tenisul e supranumit sportul-alb pentru că, la un moment dat, în trecut, îşi merita chiar această etichetă, datorită comportamentului celor implicaţi în fenomen. 

Astăzi însă, când te uiţi la ce se întâmplă, atât în circuitul masculin, dar şi feminin, ajungi la concluzia că albul tenisului s-a „pătat“ foarte tare. Ultimul exemplu, în acest sens, a venit de la Acapulco, acolo unde neamţul Alexander Zverev a provocat nişte scene care, în mod normal, n-au ce căuta pe o arenă sportivă.

Concret, la finalul meciului de dublu pe care l-a pierdut, alături de partenerul său, Marcelo Melo, după un duel de o oră şi 19 minute cu cuplul Glasspool / Heliovaara (2-6, 6-4, 6-10), Zverev a avut o reacţie oribilă. A început să dea cu racheta în scaunul arbitrului şi să-l ia la înjurături, reproşându-i că „a stricat tot meciul“.

VEZI IMAGINILE CU EXPLOZIA LUI ALEXANDER ZVEREV

Din cauza gestului său golănesc, la meciul de dublu, Zverev, deţinătorul trofeului, la simplu, a fost exclus de la turneu de organizatori! În proba de simplu, Zverev trecuse deja de Brooksby (47 ATP) şi ar fi trebuit să-l întâlnească, în turul II, pe Gojowczyk (95 WTA), ceea ce acum nu se va mai întâmpla.  

CITEŞTE ŞI:

Zverev, „turbat“: Noi imagini cu circul de la Acapulco. Neamţul riscă o pedeapsă istorică VIDEO

Zverev, oripilat: Cum şi-a catalogat comportamentul după ce a văzut imaginile cu el

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite