Wimbledon, moment stânjenitor: Djokovici, filmat pe ascuns de tatăl lui Alacaraz. Explicația spaniolului

0
Publicat:

Spaniolul Carlos Alcaraz, liderul mondial, a afirmat că "probabil este adevărat" ca tatăl său să-l fi filmat pe sârbul Novak Djokovici, "dar doar pentru că este un mare fan al tenisului".

Djokovici și Alcaraz pot fi adversari în finala de la Wimbledon
Djokovici și Alcaraz pot fi adversari în finala de la Wimbledon

"Tatăl meu nu se uită doar la meciurile mele. Eu cred că vine la club la 11.00 dimineaţa şi pleacă la 10.00 seara, după ce a urmărit toate meciurile, antrenamentele tuturor", a adăugat Alcaraz.

"Să-l vadă pe Djokovici pe viu, da, probabil ca i-a filmat unul din antrenamente", a mai spus Alcaraz, care a precizat că o astfel de filmare nu i-ar aduce avantaje. "Filmări cu Djokovici, este plin pe toate platformele. Nu cred că se poate obţine niciun avantaj", a mai spus el.

Djokovici, care vizează la Wimbledon al 24-lea său titlu de Mare Şlem, şi-a exprimat regretul în presa sârbă pentru "lipsa de intimitate" în timpul antrenamentelor sale la turneul londonez. În timpul unuia din antrenamente, o persoană din anturajul lui Alcaraz l-a filmat pe jucătorul sârb. Djokovici şi Alcaraz ar putea fi adversari în finala de la Wimbledon dacă trec de semifinalele competiţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite