Visul lui Momcilovici: “Vreau să câştig titlul şi să joc în Liga Campionilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marko Momcilovici
Marko Momcilovici

Fundaşul sârb Marko Momcilovici a declarat, la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, unde a efectuat vizita medicală cu lotul formaţiei Pandurii Târgu-Jiu, că îşi doreşte să câştige titlul de campion cu noua sa echipă, Steaua, şi că speră să joace în Liga Campionilor.

"Voi face vizita medicală şi apoi am avionul pregătit să plec. Abia aştept să plec în cantonament, mă voi alătura echipei. Vreau să mă antrenez şi să ajut echipa, să fac tot ce pot. Pentru mine, Steaua e un mare club, vreau să câştigăm titlul, să jucăm în Liga Campionilor. Este un mare pas pentru mine, este cea mai mare echipă la care am jucat. Voi juca cât de bine pot. Vom vedea dacă voi fi titular. Doresc tot binele echipei Pandurii, am stat aici doi ani şi jumătate, le urez multă baftă", a declarat Momcilovici, citat de Mediafax. 

Fundaşul sârb Marko Momcilovici, de la Pandurii Târgu Jiu, a semmnat un contract pe trei sezoane cu Steaua, el urmând să joace cu tricoul cu numărul 15. Acesta se va alătura în cel mai scurt timp posibil lotului condus de Laurenţiu Reghecampf, în cantonamentul de la Gloria Sports Arena.

Marko Momcilovici îl va înlocui, astfel, pe Guilherme Sitya, care şi-a reziliat contractul cu Steaua. Momcilovici este un fundaş stânga sârb, născut pe 11 iunie 1987 în Leskovac. Şi-a început cariera la Radnicki Belgrad, iar înainte de a ajunge în România, a mai evoluat pentru Bobiste, Dubocica şi Javor Ivanjica. La începutul sezonului 2013-2014 a semnat cu Pandurii Târgu-Jiu, echipa pentru care a evoluat, în doi ani şi jumatate, în 108 partide din Liga 1, Cupa Ligii, Cupa României şi UEFA Europa League, marcând de 10 ori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite