Virginia Ruzici a înlocuit-o pe Simona Halep. Managerul mizează pe o nouă speranță a tenisului românesc

0
Publicat:

Virginia Ruzici a fost managerul Simonei Halep timp ce 14 ani, ducând-o pe jucătoarea din Constanța în elita tenisului mondial. Fosta mare jucătoare s-a trezit brusc dată la o parte și înlocuită cu persoane din staff-ul lui Patrick Mouratogou, Simona alegând să meargă all-in pe mâna acestuia.

Virginia Ruzici și Simona Halep, colaborare fructoasă. Foto Facebook
Virginia Ruzici și Simona Halep, colaborare fructoasă. Foto Facebook

Legendara jucătoare o ia acum de la capăt, mizând pe talentul unui puști român de perspectivă. Virginia Ruzici, care s-a stabilit la Paris înainte de Revoluție, l-a luat sub aripa ei pe Luca Marc, un jucător de 13 ani foarte talentat. Juniorul impresariat de Ruzici se antrenează la Centrul de Tenis Piatti, o academie de top specializată în pregătirea tinerelor talente. Riccardo Piatti, fondatorul academiei, a colaborat cu mari campioni ai tenisului, printre care Novak Djokovici și Maria Șarapova.

Virginia Ruzici, puștiul Luca Marc și antrenorul Piatti. Foto Instagram
Virginia Ruzici, puștiul Luca Marc și antrenorul Piatti. Foto Instagram

Virginia Ruzici și antrenorul italian s-au fotografiat cu puștiul Luca Marc, instantaneu distribuit de fostul manager al lui Halep, cu mesajul: „Plăcerea e de partea mea! Mulțumesc că mă ai!”.

Chiar dacă a fost dată afară din staff de Simona Halep, Ruzic a mărturisit în dese rânduri că o consideră nevinovată constănțeancă "Am fost total șocată când Simona mi-a anunțat verdictul! Patru ani! Este de necrezut! Continui să susțin inocența Simonei, iar decizia de a face apel la TAS este evidentă!", a spus Virginia Ruzici la aflarea deciziei ITIA din urmă cu aproape o lună.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite