Virgil Stănescu şi Camelia Potec, suporteri de lux la Supercupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Virgil Stănescu, alături de fiul său FOTO iClara.ro
Virgil Stănescu, alături de fiul său FOTO iClara.ro

La cea de a 16-a ediţie a Supercupei României, disputată între campioana Ligii 1, Steaua Bucureşti, şi câştigătoarea Cupei României, Astra Giurgiu, s-au aflat numeroase personalităţi publice.

Campioana olimpică la nataţie Camelia Potec şi fostul căpitan al naţionalei de baschet, Virgil Stănescu au fost invitaţi la meci de noua conducere a Federaţiei Române de Fotbal, care îşi arată astfel aprecierea şi respectul pentru marile nume din sportul românesc. Campionul mondial la box Mihai Leu nu a putut onora însă invitaţia conducerii FRF, fiind reţinut cu treburi în Hunedoara, oraşul său natal şi în care locuieşte şi în prezent. 

Atât Virgil, cât şi Camelia sunt fani declaraţi ai echipei „militare“, primul fiind preşedintele echipei de baschet Steaua CSM EximBan,k în timp ce medaliata cu aur de la Jocurile Olimpice din 2004, în prezent preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, face parte, din anul 2000, din Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti.
Supercupa s-a jucat pe Arena Naţională din Bucureşti, iar după 90 de minute de joc scorul a fost 1-1. În cele 30 de minute de prelungiri nu s-a marcat nici un gol, iar la loviturile de departajare Astra Giurgiu s-a impus cu 5-3. 

Ştiri pe aceeaşi temă:

Virgil Stănescu a intrat în Galeria Legendelor din SUA

Alin Petrache, Amatto Zaharia, Virgil Stănescu şi Ruxandra Dragomir, omagiaţi la Gala Premiilor VIP

Ştiri similare pe dolce-sport.ro:

VIDEO Dinu Gheorghe, despre Steaua: „Chiar dacă par lipsit de modestie...“. Ce jucător pleacă de la Astra

Daniel Isăilă îi pune la zid pe stelişti: „Noi îi aplaudam la final, dacă pierdeam. Trebuie să ai demnitate“

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri