Virgil Stănescu a intrat în Galeria Legendelor din SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Virgil Stănescu, preşedintele Steaua CSM Exim Bank
Virgil Stănescu, preşedintele Steaua CSM Exim Bank

Anunţată încă din primăvară pe site-ul oficial al clubului Steaua CSM EximBank, informaţia conform căreia Virgil Stănescu va fi introdus în galeria legendelor Universităţii South Alabama a fost confirmată de instituţia americană pe care sportivul român a absolvit-o.

Alături de un jucător de baseball, un jucător de fotbal şi un antrenor de baseball, Virgil Stănescu va avea parte de o ceremonie oficială în luna noiembrie a acestui an, care va fi găzduită de sala de festivităţi a universităţii, urmând ca cei patru să fie prezentaţi şi în cadrul unei ceremonii care va avea loc la pauza partidei dintre Jaguars şi Bobcats, din 15 noiembrie.

„Stănescu a fost membru al primei echipe a conferinţei Sun Belt, ca urmare a evoluţiei sale din sezonul 2000-2001, în timp ce în primul său an i-a ajutat pe cei de la Jaguars să câştige atât sezonul regulat cât şi titlul în conferinţă, performanţe în urma cărora a fost numit atunci cel mai valoros jucător. El a fost liderul echipei atât la puncte marcate cât şi la recuperări în ultimele două sezoane ale sale, Jaguars având un record cumulat de 42 de victorii şi 21 de înfrângeri, cu 24 de victorii şi 8 înfrângeri în cadrul conferinţei. Virgil Stănescu se află pe locul 12 în clasamentul all-time al marcatorilor universităţii, cu 1.126 de puncte şi pe locul şase la recuperări, cu 648“, se precizează pe site-ul oficial al universităţii South Alabama.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Virgil Stănescu vrea să transpună picturile sale pe mochete personalizate

Alin Petrache, Amatto Zaharia, Virgil Stănescu şi Ruxandra Dragomir, omagiaţi la Gala Premiilor VIP

Ştiri similare pe dolce-sport.ro:

VIDEO Sibiu Streetball a fost câştigat de o echipă din România

VIDEO Spectacol sub panou la Sibiu Streetball

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite