Viktor Orban, „sub acoperire“ la Israel – Elveția: Apariție-surpriză și un mesaj prin care și-a umflat mușchii la final FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Israel s-a transformat în „cartoful fierbinte“ al Europei, după cum Adevărul a explicat, pe larg aici. Din acest motiv, șefii federației din această țară s-au și chinuit foarte tare până au găsit un stadion neutru pe care să joace dubla cu Elveția și România care, în mod normal, ar fi trebuit să aibă loc în Israel. Această variantă a căzut după atacul terorist lansat de Hamas pe data de 7 octombrie.

Viktor Orban. FOTO: EPA-EFE
Viktor Orban. FOTO: EPA-EFE

După lungi căutări, israelienii s-au mutat la Felcsút pentru partidele amintite. Vorbim despre o alegere interesantă, după cum Adevărul a arătat aici, într-un articol cu un titlu sugestiv: Israel – România în „sătucul lui Viktor Orban“.

Așadar, miercuri, „Pancho Aréna“ a avut un spectator VIP: premierul Ungariei, Viktor Orban. Acesta a fost văzut de reporterii Fanatik, prezenți la meciul de la Felcsút. Din imaginea surprinsă de jurnaliștii Cristi Coste și Răzvan Nicolae se poate vedea cum Orban urmărește partida, acoperit de o pătură. Pentru premierul maghiar găzduirea unui meci de risc maxim în Ungaria a fost un motiv de mândrie.

Viktor Orban, surprins de reporterii Fanatik la meciul Israel - Elveția
Viktor Orban, surprins de reporterii Fanatik la meciul Israel - Elveția

După finalul meciului, scor 1-1, Viktor Orban a avut un mesaj pe rețelele de socializare din dorința de a-și „umfla mușchii“ un pic, după ce Felcsút a organizat partida fără probleme. „Ungaria e o insulă a păcii“, a scris Orban, potrivit Orange Sport.

Preliminarii Euro 2024, grupa I

1. Elveția 8 4 4 0 21-9 16

2. România 8 4 4 0 13-4 16

3. Israel 8 3 3 2 8-9 12

4. Kosovo 8 2 4 2 9-8 10

5. Belarus 8 1 3 4 7-14 6

6. Andorra 8 0 2 6 3-17 2

*Primele două clasate vor merge la Euro 2024.

Programul grupei până la finalul campaniei

*Sâmbătă: Belarus – Andorra, Elveția – Kosovo, Israel – România (21.45, Prima TV)

*Marți: România – Elveția (21.45, Antena 1), Andorra – Israel, Kosovo – Belarus

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite