Viitorul - Voluntari 2-1: victorie cu scandal pentru Hagi. Primarul Pandele vrea să retragă echipa din campionat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Hagi FOTO Mediafax
Gică Hagi FOTO Mediafax

Echipa lui Hagi s-a impus graţie unui gol marcat în prelungirile meciului. Viitorul a fost condusă, dar a egalat după un penalty contestat de oaspeţi, care au încheiat meciul cu doi oameni în minus pe teren.

Viitorul a urcat pe locul trei în Liga I după un meci tensionat câştigat în faţa celor de la FC Voluntari. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 8, după o lovitură de pedeapsă transformată de Cernat.

Viitorul a revenit pe tabelă abia în minutul 76. Arbitrul Istvan Kovacs a acordat destul de uşor penalty, după contactul dintre Acsinte şi Aurelian Chiţu. Chiţu a ratat lovitura de pdeapsă, dar Kovacs a dictat repetarea acesteia  pentru că mai mulţi fotbalişti ilfoveni intraseră în careu, iar Răzvan Marin a egalat.

Jucătorii Voluntariului au sărit pe arbitru, iar Maftei a văzut roşu, după ce în prealabil şi Balaur fusese eliminat. 

La ultima fază a jocului Bole a marcat golul victoriei pentru Viitorul. 

FC Viitorul: Rîmniceanu - Benzar, Ţîru, Brandan (Nimely '65), Boli - Nedelcu - Marin, Lopez (Purece '46) - Chiţu, Iancu (Cicâldău '69), F. Coman. Antrenor: Gheorghe Hagi

FC Voluntari: Balauru - A. Coman, Balaur, Maftei, Acsinte - Căpăţână, Lazăr, Marinescu - Cernat (Novac '69) - Bălan (Lungu '80), Ivanovici (Hrovje '68). Antrenor: Florin Marin

Primarul Voluntariului, Florentin Pandele, a intervenit la DigiSport: "În ultimele luni mi s-a spus în mai multe rânduri că suntem dezavantajaţi de arbitru. În seara asta, m-am utat la meci şi am constat că respectivul arbitru nu a fost absolut deloc neutru. Eu am vorbit cu managerul clubului şi i-am spus să scoată echipa de pe teren. În primul rând, nu a fost penalty. Apoi, l-am auzit pe Maftei declarând că arbitrul i-a spus <<Marş de aici>>. DNA-ul caută orice altceva în afară de arbitraj. Voi cere conducerii lui FC Voluntari să retragă echipa din prima ligă, deşi nu mi se pare corect faţă de televiziuni, nu ştiu ce consecinţe există. Mă voi consulta cu conducerea". 

Pandele şi-a mai atenuat din declaraţii după ce a văzut reluările şi a mutat discuţia în altă parte: "Mi-am permis să vă deranjez pentru că nu se ştie ce este la Voluntari. Noi aparţinem sută la sută comunităţii locale, au fost o groază de controale la noi. Eu vreau să-i încurajez pe primari să susţină sportul. Noi avem 1.700 de copii legitimaţi, avem campioni mondiali la atletism, la karate". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite