VIDEO Portarul Zambiei predă lecţia "Cum se bate un penalty"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kennedy Mweene, portarul Zambiei
Kennedy Mweene, portarul Zambiei

Portarul naţionalei Zambiei, Kennedy Mweene, şi-a asumat responsabilitatea executării unei lovituri de pedeapsă extrem de importante, cu cinci minute înainte de finalul partidei contra Nigeriei.

Cupa Africii pe Naţiuni continuă să furnizeze momente inedite şi de cele mai multe ori portarii sunt cei care iau prim-planul. Dacă goalkeeperul din Congo se bucură, ţopăind pe teren, portarul Zambiei a dovesit un instinct de mare atacant. La 1-0 pentru Nigeria, Zambia a primit o lovitură de pedeapsă, iar Kennedy Mweene a fugit din poarta sa pentru a executa lovitura de pedeapsă. Mingea trimisă de el s-a dus imparabil, la vinclu, iar meciul dintre Nigeria şi Zambia s-a încheiat la egalitate, 1-1. Din 14 meciuri disputate până acum la Cupa Africii, opt s-au terminat la egalitate, rezultate ce i-ar fi putut îmbogăţi pe pariorii care au mizat pe multe scoruri nule. 

Astăzi sunt programate două meciuri din Grupa D extrem de interesante. Favorita turneului, Coasta de Fildeş, o va întâlni pe Tunisia, în vreme ce echipa lui Adebayor, Togo, va juca împotriva Algeriei.

Golul marcat de Kweene

Bucuria portarului din Congo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite