VIDEO Patronul Stelei, jignit ca la uşa cortului de unul dintre foştii săi prieteni: "Boier Căcărează e mai tare ca Balzac"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Abia ieşit din închisoare, patronul Stelei, Gigi Becali, a promis că nu se va mai certa cu nimeni. Cu toate acestea, el a fost atacat dur, chiar în perioada Sărbătorilor Pascale, de unul dintre foştii săi prieteni din ultimii ani.

Corneliu Vadim Tudor şi Gigi Becali au dezgropat din nou securea războiului, după şase ani în care au fost prieteni la cataramă. În 2009, Becali a ajuns chiar în Parlamentul European de pe listele Partidului România Mare. În orice caz, nu este prima oară când Vadim îl jigneşte pe Becali. “Handicapatul ăsta care are două clase mai mult ca trenul, care paşte oile pe tăpşan, se visează Războinicul Luminii, Principele lui Machiavelii, Pazvante Chioru, Mihai Viteazu calare pe breazu”, spunea în trecut preşedintele PRM despre patronul Stelei, continuând “Becali nu e, de fapt, decât o maimuţă curentată. O maimuţă beată, asta e Becali”. “N-am ce vorbi cu derbedeul ăsta. Acest Gigi Becali pentru mine este un păduche, un pigmeu. Vagabondul dracului! E bolnav psihic”, îl caracteriza „Tribunul” pe „Nea Gigi”. Pe de altă parte, nici Becali n-a făcut rabat de la epitete, “Dacă e idiot şi prost, o să ne luptăm între noi şi o sa câştige alţii. E tribunul câinilor şi al pisicilor. Are vrăjeală”. Ba mai mult, Becali avea şi o strategie prin care să-şi elimine adversarul: “E posedat de diavol. O să încerc să scap România de acest cancer veninos, care se numeşte Vadim”.  Acum, în perioada Sărbătorilor Pascale, Becali a redevenit “Boier Căcărează” pentru Vadim.

“Marii scriitori ai acestei ţări – unii trecuţi de 80 de ani – trag targa pe uscat şi nu-şi pot permite publicarea unor volume, fiindcă aşa ceva costă. Dar Boier Căcărează e mai tare ca Balzac: a scos o carte (scrisă de alţii) şi, hai, liberare! Averea nu numai că nu i-a fost deranjată de nimeni, dar i-a şi sporit. Să tot stai la zdup! Ştiaţi că, în primitivismul minţii lui, Gigi Becali s-a dus, din nou, la Muntele Athos, unde încearcă să-I dea şpagă lui Dumnezeu? Aşa-zisele lui pomeni şi ofrande nu sînt, însă, primite, fiindcă e vorba de bani de furat. Nu se mai vindecă de şmecherii Boier Căcărează ăsta…”, a scris Vadim în “Tricolorul”.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite