VIDEO Lipsă totală de fair-play sau blat la pariuri? O jucătoare de tenis s-a retras la 5-0 şi 40-0 pentru adversara ei în setul decisiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fază neobişnuită pe terenurile de tenis s-a produs în timpul partidei dintre Monica Puig, campioana olimpică, şi ucraineana Dayana Yastremska, în primul tur la Acapulco.

Monica Puig avea 2-6, 6-4, 5-0 şi servea la scorul de 40-0. Erau trei mingi de meci pentru jucătoarea din Porto Rico, în momentul în care adversara ei, Dayana Yastremska, o tânără de 17 ani din Ucraina, a decis să pună capăt jocului.

E adevărat că sportiva din Ucraina se accidentase înaintea începerii jocului şase din setul decisiv, dar ea a reuşit să alerge pe parcursul următoarele trei puncte, şi s-a deplasat pe picioarele ei în momentul în care a declarat abandonul.

Practic, nu mai trebuia decât să stea la primire şi să mai piardă o minge, pentru ca jocul să se încheie cu 6-0 pentru Puig.

"Lipsă de educaţie", "lipsă de fair-play" sau "blat la pariuri" au comentat fanii pe reţele de socializare. "De acum înainte, o să o fluier pe unde o prind pe această jucătoare", a scris un altul.

Pentru că nu a dus meciul la bun sfârşit, la pariuri partida a fost cotată cu 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite