VIDEO Întrebarea despre doping care a scos-o din sărite pe Serena Williams: „Spune tare, să te audă toată lumea!!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duoă ce a trecut cu bine peste meciul cu Zarina Diyas, din primul tur la Indian Wells, Serena Williams a avut parte de o conferinţă neplăcută.

Serena Williams a fost întrebată despre dopaj şi despre faptul că a primit scutiri medicale pentru a lua substaţe interzise. 

"Poţi să vorbeşti mai tare? Să audă toţi că mă întrebi despre medicamente...  N-am fost niciodată testată pozitiv şi întotdeauna am primit TUE (n..r. - scutire de uz terapeutic), deci ar trebui să verifici faptele. De fapt, nu aş fi fost în stare să joc şi nu aveam de gând să joc la Roland Garros dacă nu primeam o scutire pentru că, dacă îţi aminteşti, în acel an m-am simţit incredibil de rău!

Nici nu ştiu cum am fost în stare să câştig acel meci şi am spus că pur şi simplu nu pot juca finala, dar am nevoie de o scutire pentru un decongestionant. Asta a fost. Mereu am fost fericită să răspund acestor întrebări.

Surprize în lanţ la Indian Wells. Cine a părăsit partea de tablou a Simonei Halep

Am jucat de peste 20 de ani şi mereu am fost extrem corectă. Sunt mândră de asta, mai ales că am o fiică, un copil. N-aş putea să mă uit în ochii copilului şi să îi spun «Mama a trişat» sau ceva de genul. Ar fi iresponsabil.

Mereu am avut atitudinea asta şi am fost o astfel de jucătoare. Dacă mă baţi, mă baţi. Şi o să te felicit. Dar niciodată nu voi încerca să am un avantaj faţă de alţii. Nu sunt aşa şi nu voi fi niciodată aşa!", a spus Serena Williams într-o conferinţă de presă, citată de Telekom Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite