VIDEO Interviu emoţionant cu Steven Gerrard după victoria lui Liverpool: „Simţeam că timpul merge înapoi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steven Gerrard, căpitan Liverpool
Steven Gerrard, căpitan Liverpool

Pentru prima oară după 24 de ani, Liverpool este aproape de a pune mâna pe un nou titlu de campion în Anglia. Victoria cu Manchester City le-a dat aripi "cormoranilor".

Liverpool a câştigat cu 3-2 partida cu Manchester City (video) şi a devenit favorită la titlu. 

„Cormoranii” au totul în mâinile lor înaintea partidelor cu Norwich (deplasare), Chelsea (acasă), Crystal Palace (deplasare), Newcastle United (acasă). Echipa lui Gerrard are două puncte în faţa lui Chelsea şi 7 faţă de Manchester City, care are două meciuri mai puţin.
La finalul partidei cu Manchester City, căpitanul Steven Gerrard a vorbit despre şansa de a câştiga un titlu cu Liverpool. Ar fi primul campionat al său, Stevie G jucând pentru echipa mare a „cormoranilor” din 1998!
„Nimic nu e câştigat, însă am făcut un pas mare. Parcă meciul nu se mai termina şi timpul mergea înapoi. Mai avem 4 finale şi lumea spune că meciul cu City a fost cel mai important, dar eu cred că următorul cu Norwich, e cel mai important. 
Le-am spus coechipierilor la final să nu ne lăsăm duşi de val după această victorie şi să rămânem concentraţi. Încă nu îndrăznesc să visez”, a spus Gerrard.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite