Dan Petrescu la Southampton: englezii au cel mai bun sezon din istoria clubului, dar îşi vor schimba antrenorul în vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu
Dan Petrescu

„Bursucul“ s-a despărţit, de câteva zile, de Dinamo Moscova, iar ruşii anunţă că următoarea destinaţie a românului e Premier League.

Dan Petrescu e dat, periodic, la cluburi din Anglia, însă, până în acest moment, a antrenat doar în Polonia şi în Rusia, atunci când a preluat echipe din afara României. 

Presa rusă susţine însă că acum, după despărţirea de Dinamo Moscova, tehnicianul de 46 de ani va ajunge, totuşi, în Premier League. Potrivit celor de la izvestia.ru, „Bursucul“ va ajunge la Southampton, grupare care se află pe locul 8 în Premier League cu cinci runde înainte de terminarea campionatului. 

Formaţia antrenată de argentinianul Mauricio Pochettino (42 de ani) traversează cel mai bun sezon din istoria clubului, însă şefii echipei au început deja căutările pentru înlocuirea actualului tehnician.

Asta deoarece, aproape sigur, la finalul sezonului, Pochettino va pleca la un club mai mare, zvonurile dându-l la Tottenham. 

În aceste condiţii, Dan Petrescu se află pe lista grupării pentru care a bifat 11 meciuri şi două goluri ca jucător, în sezonul 2001-2002.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite