VIDEO Dovadă de fair-play: Miroslav Klose a recunoscut că a marcat un gol cu mâna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miroslav Klose, atacantul lui Lazio Roma a recunoscut că a marcat un gol cu mâna, iar reuşita a fost anulată de arbitru FOTO Mediafax
Miroslav Klose, atacantul lui Lazio Roma a recunoscut că a marcat un gol cu mâna, iar reuşita a fost anulată de arbitru FOTO Mediafax

În etapa a cincea din Serie A s-a petrecut un moment care va rămâne în istoria fotbalului mondial. Atacantul lui Lazio Roma, Miroslav Klose, a marcat un gol cu mâna în partida pe care echipa sa a disputat-o contra lui Napoli. Fotbalistul a recunoscut incorectitudinea, astfel încât arbitrul a invalidat reuşita.

Campionatul italian de fotbal a avut parte în etapa a cincea de un gest mai puţin întâlnit pe stadioanele de fotbal din lumea întreagă. Protagonistul a fost atacantul lui Lazio Roma, Miroslav Klose, care a dat dovadă de un fair-play mai puţin obişnuit. În timpul partidei cu Napoli, neamţul a marcat pentru Lazio, dar golul a fost reuşit cu mâna. Imediat după ce a înscris, văzând protestele adversarilor, Klose s-a dus la arbitru şi a recunoscut că golul său nu este valid, iar centralul a procedat pe cale de consecinţă.

Graţie gestului său, Klose a fost aplaudat la scenă deschisă de jucătorii lui Napoli, care s-au impus la final cu scorul de 3-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite