VIDEO Dinamo - Steaua. Derbi cu incidente: Mihai Stoica, provocat şi lovit după meci!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica, managerul echipei Steaua FOTO Mediafax
Mihai Stoica, managerul echipei Steaua FOTO Mediafax

Dinamo - Steaua: 1-2 / Derbiul câştigat de Steaua a provocat tensiune în rândul celor de la Dinamo, astfel încât la finalul meciului a avut loc un episod nesportiv în care protagonist a fost managerul roş-albaştrilor, Mihai Stoica.

Gafă impardonabilă! Galeria dinamovistă a afişat un banner agramat la adresa steliştilor

„Am trăit la intensitate maximă, meciurile astea sunt speciale. N-are importanţă cine domină, ci scorul. Am scăpat. E important să obţii a şasea victorie consecutivă în faţa celor de la Dinamo. Este mai mult decât reconfortant. Cred că nu s-a văzut niciodată o asemenea diferenţă între Steaua şi Dinamo. Pe teren a fost o singură echipă: Steaua, cea mai bună din România. Scorul de azi trebuia să fie 11-1 pentru noi. 

Toată lumea vrea să îi dea gol Stelei, mai ales dacă e la Dinamo. Data viitoare promit să fie o diferenţă de la cinci goluri în sus. N-am niciun fel de problemă, a fost înjurat ca la uşa cortului de un cetăţean de la Dinamo, nu ştiu dacă avea dreptul să stea pe bancă, nu cunosc cine e. E foarte greu ca Dinamo să joace împotriva Stelei. Ne uităm de sus şi asta este, nu prea îi vedem. Concluzia meciului? Au scapat ieftin, dar nu se va mai întâmpla!“, a declarat Mihai Stoica pentru DigiSport la finalul confruntării.

Incidente între suporteri înainte de meci

Cu o jumătate de oră înainte de startul derby-ului Dinamo-Steaua, aproximativ 200 de fani dinamovişti au pătruns în sectorul galeriei steliste şi au aruncat cu diferite obiecte în suporterii Stelei aflaţi la primul inel al Peluzei Sud. Fanii roş-albaştrii aflaţi la inelul 3 au coborât rapid să-şi apere colegii. Jandarmii au intervenit cu întârziere şi au împrăştiat gaze lacrimogene. Cei 200 de suporteri dinamovişti care au provocat incidentele au fost evacuaţi din stadion.

Ştiri pe aceeaşi temă:

FOTO Dinamo - Steaua: 1-2. Cronica unui arsenal de ratări „reuşit“ de roş-albaştri

TOATE reacţiile după derbiul câştigat de roş-albaştri. Reghecampf: „Trebuia să fie 10-0 pentru noi!“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite