Dinamo-Steaua: 1-2. TOATE reacţiile după derbiul câştigat de roş-albaştri. Reghecampf: „Trebuia să fie 10-0 pentru noi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua, câştigătoarea derbiului cu Dinamo FOTO Răzvan Păsărică
Steaua, câştigătoarea derbiului cu Dinamo FOTO Răzvan Păsărică

Dinamo - Steaua: 1-2. Steaua a câştigat meciul disputat cu Dinamo în etapa a IV-a, lucru apreciat de roş-albaştri şi recunoscut de dinamovişti.

Mihai Stoica,  provocat şi lovit la finalul meciului

Gafă impardonabilă! Galeria dinamovistă a afişat un banner agramat la adresa steliştilor

Laurenţiu Reghecampf (antrenor Steaua): „Jucătorii vor rămâne în cantonament în această seară şi mâine se vor prezenta la echipa naţională. Sunt sigur că de acum încolo vom avea un dialog cu cei care conduc naţionala şi va fi OK. Toate victoriile le dedicăm lui Gigi Becali. Lucrurile sunt puse la punct. Eu cred că ce arătăm noi pe teren şi ce facem în fiecare zi la echipă ne dă dreptul să spunem că avem şanse foarte mari să câştigăm acest campionat. Nu trebuie neglijat că din urmă vin echipe puternice, Astra, Petrolul, care ne pot pune probleme. 

Nu cred că s-a pus problema niciun moment ca Dinamo să întoarcă acest rezultat. Cred că am făcut un pas foarte important în ce ne-am propus, să câştigăm titlul 25. Ratarea penaltiului n-a fost un pericol, Steaua a dominat meciul, şi-a creat foarte multe ocazii şi rezultatul trebuia să fie altul. N-am ce să le reproşez jucătorilor, nu mă deranjează ratările, ci doar lipsa atituduinii. Mă bucur pentru cele trei puncte! Este foarte important cum am ajuns să avem ocaziile, presiunea pe care am pus-o, faptul că Dinamo nu a avut o ocazie clară, acest lucru e foarte important pentru mine. Trebuia să câştigăm cu 10-0! În acest moment Dinamo nu poate pune probleme Stelei“.

Gheorghe Mulţescu (antrenor Dinamo): „Nu mi-a plăcut deloc căpitanul de echipă, ca să fiu foarte elegant. Voi propune măsuri, voi lua măsuri în componenţa echipei. Asta e situaţia: au ajuns repede fotbalişti, acum se cred fotbalişti. Steaua a avut şansă la primul gol şi să revii de la 2-0 după două goluri destul de ciudate trebuie să ai ceva forţă. Cu puţină şansă sau inspiraţie am fi putut egala. Steliştii nu ştiu să-şi ducă gloria cu modestie şi au provocat un incident. Lucrurile s-au calmat, dar nu era nevoie de aşa ceva“.

Cristi Borcea (fost oficial Dinamo): „Balaj a contribuit la victoria Stelei: a dat un 11 metri aiurea, faulturi pentru Steaua, trebuia eliminat un jucător. Ar trebui ca cei de la Dinamo să iasă şi să vorbească. Dinamo tot timpul a fost peste Steaua“.

Dorin Rotariu (jucător Dinamo): „A fost foarte greu, puteam egala pe final. Având în vedere că Steaua a avut foarte multe ocazii, nu este un rezultat mincinos. Steaua a avut un impact, deoarece a câştigat toate echipele disputate şi este altceva când ai un moral bun. Coregrafia suporterilor dinamovişti a fost incredibilă, m-a lăsat cu gura căscată. N-am mai văzut aşa ceva în România, le mulţumesc că sunt fanii noştri şi că ne susţin cu atât drag“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

FOTO Dinamo - Steaua: 1-2. Cronica unui arsenal de ratări „reuşit“ de roş-albaştri

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite