VIDEO Dan Petrescu, comportament huliganic, sancţiune pe măsură: Românul îşi încheie în genunchi aventura chineză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul de 50 de ani a lăsat campioana CFR Cluj pentru a se face de râs profesional, ce-i drept pe bani mulţi, în „Ţara Marelui Zid“.

Dan Petrescu a debutat în luna iulie la ultima clasată din prima ligă chineză, Guizhou Zhicheng, iar sub comanda sa echipa şi-a continuat forma catastrofală.

Bilanţul românului de până acum vorbeşte de la sine: 18 meciuri, 5 victorii, 3 remize, 10 înfrângeri. Iar Petrescu nu doar că a pierdut pariul salvării echipei de la retrogradare, dar, din păcate, a pierdut şi lupta cu bunul simţ, încă o dată. Recunoscut pentru ieşirile sale urâte la adresa arbitrilor, „Bursucul“ i-a revoltat pe chinezi care, potrivit ziare.com, l-au suspendat pentru şapte etape!

Drept urmare, Petrescu nu se va mai afla pe banca celor de la Guizhou Zhicheng la ultimele trei etape din acest campionat. Nu că acest lucru ar conta, având în vedere că echipa ocupă ultimul loc, 16 din 16, şi e la şapte puncte de poziţia a 14-a, prima care asigură rămânerea în primul eşalon.

Pe când era la ruşi, mai precis la Dinamo Moscova, jurnaliştii de acolo au realizat un material video care spune totul despre comportamentul fostului internaţional pe marginea terenului:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite