VIDEO Corabia CFR-ului se scufundă de tot. Clujenii au pierdut încă un joc, 1-2 acasă, cu Viitorul. Arbitrii nu au validat două goluri perfect valabile ale oaspeţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viitorul Constanţa a învins cu 2-1, în deplasare, pe CFR Cluj, în penultimul meci al etapei a 21-a a Ligii 1. Jocul a fost presărat cu ocazii rarisime şi două goluri perfect valabile, care nu au fost validate de arbitri.

Echipa lui Gică Hagi a deschis scorul prin Henrique de Jesus Bernardo (26), dar CFR a restabilit egalitatea în minutul 39, prin Chanturia, care a executat o lovitură liberă, iar portarul oaspeţilor a scăpat mingea în propria poartă. 

Răzvan Marin a înscris golul victoriei echipei oaspete în minutul 41, după ce, anterior marcării golului, arbitrul nu a văzut că mingea şutată de Florin Tănase, care a lovit transversala, a căzut dincolo de linia porţii, 

În repriza a doua, Antonio Jakolis a respins mingea din poartă, după şutul lui Bănel Nicoliţă, dar arbitrii nu au văzut nici de această dată că mingea a trecut linia porţii (73). Viitorul, care a mai ratat alte ocazii mari prin Mitrea (19) şi Tănase (50, 69), a reuşit prima victorie în retur şi a urcat până pe locul 8 în clasament.

De menţionat este că CFR Cluj a jucat în zece oameni din minutul 58, când Cătălin Carp a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Echipa lui Trică nu a mai câştigat de şase meciuri şi are trei înfrângeri consecutive, fiind condamnată la retrogradare.

VIDEO CFR Cluj-Viitorul Constanţa 1-2

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite