VIDEO CSMS Iaşi-Astra 1-0. Moldovenii au victorii pe linie în retur, fără gol primit. Dorinel Munteanu, la primul eşec pe banca giurgiuvenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Napoli face minuni la Iaşi FOTO Răzvan Păsărică
Napoli face minuni la Iaşi FOTO Răzvan Păsărică

CSMS Iaşi s-a transformat în pauza de iarnă dintr-o formaţie ce părea anul trecut că nu poate evita retrogradarea într-o sperietoare a granzilor campionatului. După Petrolul, şi Astra s-a înclinat în faţa grupării pregătite de Nicolo Napoli, care are patru victorii consecutive în Liga 1, fără gol primit.

CSMS Iaşi este revelaţia returului de campionat. Dacă în tur echipa moldavă era ciuca bătăilor şi părea victimă sigură în lupta pentru evitarea retrogradării, în retur Iaşiul a renăscut ca pasărea Phoenix. În cele patru etape scurse până acum, echipa lui Napoli a înregistrat patru succese, fără să primească gol, cu un golaveraj de 7-0.

Ultima victimă a moldovenilor a fost Astra Giurgiu. Elevii lui Dorinel Munteanu nu a mai reuşit să repete jocul bun făcut cu Steaua în returul semifinalelor Cupei Ligii (2-0) şi au cedat în Copou cu 0-1. Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Badic în minutul 76. Jocul din teren a fost tern, asemenea multor partide din Liga 1, dar mult mai important pentru ieşeni au fost cele trei puncte, care i-au ajutat să iasă momentan din zona retrogradării. Pentru Dorinel Munteanu acesta a fost primul eşec de când a fost numit antrenor principal la Astra.

În acest moment, gruparea moldavă se află pe locul 12 în Liga 1, cu 1 punct deasupra lui Gaz Metan Mediaş, prima echipă aflată sub linia retrogradării. În schimb, Astra, deşi a pierdut, se menţine pe locul 4, fiind la 5 puncte distanţă de ASA Târgu Mureş, formaţie aflată pe loc de cupe europene. 

VIDEO CSMS Iaşi - Astra 1-0

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite