VIDEO Chiricheş, umilit în Italia: Românul a avut o prestaţie groaznică. Imaginile vorbesc de la sine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De când a fost cedat de Napoli, Vlad Chiricheş a început să joace meci de meci în Serie A. Din păcate, două dintre cele patru jocuri în care s-a aflat pe teren au fost de-a dreptul catastrofale pentru Sassuolo.

Vlad Chiricheş e om de bază la Sassuolo, însă defensiva acestei echipe e orice, numai demnă de o formaţie italiană nu!

În primul meci al internaţionalului român, Sassuolo a luat patru goluri pe „Olimpico“ de la AS Roma! A urmat o victorie lejeră, acasă, 3-0 cu SPAL, doar că această trupă e penultima în Serie A. A venit apoi un eşec, ce-i drept la limită, 0-1, pe terenul celor de la Parma şi problemele defensive ale lui Sassuolo păreau rezolvate, în mare.

Din păcate, ceea ce s-a întâmplat, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu Atalanta a fost o catastrofă fotbalistică! 

Cu Chiricheş, din nou, titular şi integralist, Sassuolo a luat patru goluri între minutele 6 şi 35! La primul gol, Gomez a trecut ca un TGV printre fundaşii gazdelor, depăşindu-l inclusiv pe Chiricheş. Apoi, o minge trecută printre picioarele românului a ridicat scorul la 2-0. Acelaşi Gomez a făcut 3-0 după o fază care a destabilizat întreaga defensivă, iar în minutul 35, Zapata a profitat de marcajul larg al lui Chiricheş pentru a înscrie cu capul de lângă acesta!

Din fericire pentru gazde, „măcelul“ s-a oprit aici şi, până la final, Sassuolo a înscris un gol de onoare prin Defrel (62), pierzând cu 1-4.

După şase etape, Sassuolo are două victorii, patru înfrângeri şi 6 puncte (golaveraj 11-12) şi ocupă locul 14 din 20, la două puncte de poziţia a 18-a, prima care duce în liga secundă.

VEZI GOLURILE LUATE DE SASSUOLO CU CHRICHEŞ ÎN PRIM-PLAN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite