Chiricheş se dezlipeşte de banca de rezerve: Presa din Italia a anunţat plecarea românului de la Napoli

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 4 ani în care a fost fie un „client“ al băncii de rezerve, fie un pacient al spitalelor, Vlad Chiricheş (29 de ani) merge la o formaţie unde va avea şanse mai mari să joace.

Vlad Chiricheş a ajuns la Napoli în sezonul 2015-2016 şi, în patru sezoane petrecute la acest club, a bifat 32 de meciuri în Serie A, marcând şi două goluri. În cea mai mare parte din timp, internaţionalul român a fost doar un fotbalist de lot pentru gruparea italiană.

Acum, această colaborare nefericită s-a încheiat pentru ambele părţi. Potrivit transfermarkt.com, Napoli l-a împrumutat pe Chiricheş la o altă formaţie din Serie A, Sassuolo, contra sumei de 2 milioane de euro. Dacă la finalul sezonului, cei de la Sassuolo vor activa clauza de transfer definitiv, ei vor mai achita 10 milioane de euro pentru legitimarea fundaşului român.

Ceea ce înseamnă că, dacă îl va vinde pe Chiricheş pentru 12 milioane de euro, Napoli va realiza şi un mic profit, având în vedere că l-a luat de la Tottenham pentru 7 milioane de euro.

Va lucra cu un tehnician care cunoaşte fotbalul românesc

În acest moment, după două etape, Sassuolo ocupă locul 8 din 20 în Serie A, având o înfrângere şi o victorie. 

Echipa e pregătită de Roberto De Zerbi (40 de ani), cel care, pe când era fotbalist activ, a jucat şi la CFR Cluj, câştigând două titluri, o Cupă a României şi o Supercupă cu formaţia din Gruia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite