VIDEO Ianis Hagi, prestaţie stelară într-un meci exploziv, încheiat cu un dezastru pentru Genk

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a doua etapă consecutivă, Ianis Hagi a prins primul „11“. Dacă runda trecută, o centrare a românului a forţat un autogol, de această dată, el şi-a pus amprenta mult mai clar asupra meciului.

Ianis Hagi a început să câştige încrederea antrenorului Felice Mazzu, cel puţin pentru partidele campioanei Belgiei în prima ligă.

Sâmbătă seară, în deplasarea cu Sint Truidense, internaţionalul român a fost inclus în echipa de start şi a dat drumul la „focurile de artificii“. Mai întâi, după un corner executat de Ianis, Bongonda a deschis scorul (15). Apoi, imediat după pauză, Hagi a transformat două penalty-uri (48, 60) pentru a ridica scorul la 3-0.

Din păcate, aproape imediat, fanii gazdelor au început să arunce cu diverse obiecte pe teren, iar arbitrul a întrerupt partida şi a trimis echipele la vestiar. Ulterior, întâlnirea s-a reluat şi Ianis Hagi a fost scos de pe teren în minutul 69, când Genk avea 3-1.

Fără internaţionalul român pe teren, campioana Belgiei a încheiat partida în genunchi şi a scăpat victoria, fiind egalată cu două goluri luate în minutele 80 şi 87: 3-3!

Rămâne de văzut însă scorul cu care se va încheia această confruntare. Asta deoarece, în minutele de prelungire, arbitrul a întrerupt, din nou, jocul, de această dată definitiv! Motivul? Au fost incidente în sectorul ocupat de suporterii lui Genk!

Dacă rezultatul întâlnirii va fi stabilit la masa verde, atunci golurile lui Ianis Hagi, dar şi pasa sa decisivă vor fi anulate.

Până acum, Ianis Hagi a adunat trei goluri şi trei pase decisive pentru Genk, formaţie la care a fost transferat în această vară. Rămâne de văzut dacă românul îşi va păstra locul de titular şi pentru meciul din Liga Campionilor de la mijlocul săptămânii, atunci când Genk va primi vizita celor de la Napoli (miercuri, ora 19.55).

VEZI GOLUL DE 3-0 MARCAT DE IANIS HAGI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite