VIDEO Calificare facilă pentru Steaua în sferturile Cupei României, după 2-0 cu Poli Timişoara în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Tănase s-a distrat cu fundaşii timişoreni în Cupă FOTO Răzvan Păsărică
Cristi Tănase s-a distrat cu fundaşii timişoreni în Cupă FOTO Răzvan Păsărică

Deşi nu a a forţat în meciul de Cupă cu ACS Poli Timişoara, Steaua a câştigat lejer, scor 2-0, partida cu bănăţenii din optimi. Georgievski şi Piovaccari au marcat golurile gazdelor, care au adus calificarea în sferturi.

Steaua a aliniat în meciul cu Poli din Cupa României cei mai buni 11 jucători din lot, cu excepţia lui Tătăruşanu, care a fost înlocuit între buturi de Niţă. Printre titulari şi-a făcut loc şi Alex Chipciu, proaspăt revenit după o accidentare care l-a ţinut departe de teren mai bine de jumătate de an.

Meciul din Ghencea a fost, practic, la discreţia gazdelor, care n-au forţat şi totuşi s-au impus lejer în faţa bănăţenilor. Cu câte un gol în fiecare repriză, Georgievski (12), respectiv Piovaccari (73) au semnat victoria Stelei, succes savurat de cei 8.000 de fani ai roş-albaştrilor prezenţi în tribunele stadionului din Ghencea. Pentru italian a fost al nouălea gol înscris de la venirea sa la Steaua, dintre caare cinci în campionat, trei în cupele europene şi unul în Cupa României.

Finalul de meci i-a găsit pe oaspeţi în inferioritate numerică, deoarece Nohai a fost eliminat în minutul 88 pentru un pumn dat lui Filip. 

Vaslui, Pandurii, Astra, Viitorul Constanţa şi Steaua sunt echipele deja calificate în sferturi, joi urmând să se decidă şi celelalte trei formaţii care vor accede în această fază a competiţiei.

Steaua: Niţă – Szukala, Gardoş, Varela – Latovlevici, Bourceanu, Prepeliţă, Georgievski – Tănase, Piovaccari, Chipciu. Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

ACS Poli: Kirev - Cl. Belu, Seroni, Petrovici, Marovici - Barbut, S. Keita, Trandu, Nicola - Furtado, Balauru. Antrenor: Aurel Şunda.

VIDEO rezumat Steaua-ACS Poli.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite