Victor Piţurcă nu iartă: Chipciu şi Tănase ar putea să nu mai prindă naţionala

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mediafax | Victor Piţurcă îşi face planurile pentru lotul naţionalei
Mediafax | Victor Piţurcă îşi face planurile pentru lotul naţionalei

Victor Piţurcă i-a criticat pe Alex Chipciu şi Cristi Tănase, despre care a zis că nu vor mai fi evolua pentru naţională dacă vor avea o viaţă extrasportivă nepotrivită.

Selecţionerul nu se dezminte şi îi taxează pe cei care au o viaţă extrasportivă nepotrivită. Acesta nu s-a ferit să vorbească despre cazurile mediatizate recent, în legătură cu Tănase şi Chipciu, despre care spune că nu vor prinde echipa naţională dacă nu se redresează.

Piţurcă a remarcat o schimbare în comportamentul lui Alex Chipciu şi e de părere prietenia cu Tănase îl împiedică să facă performanţă.

„Aveam impresia că Alex Chipciu are un comportament ireproşabil, însă m-am înşelat. Şi-a schimbat comportamentul de când a venit la Steaua. Am văzut şi la echipa naţională cât de mult s-a schimbat. Îl are camarad pe Cristi Tănase, nu e în regulă. Cei de la Steaua trebuie să ia măsurile care se impun. Eu nu pot să fac nimic, decât să nu îi mai convoc„, a comentat ferm Piţurcă.

În ciuda acestui lucru, e foarte posibil ca Steaua să-i furnizeze mulţi jucători selecţionerului: Dacă vor juca bine, mulţi jucători de la Steaua se vor regăsi în echipa naţională.

Victor Piţurcă nu a lăsat neatins subiectul Dorin Goian, despre care a zis că e foarte important pentru naţionala României, dar că îl nelinişteşte situaţia incertă în care se află fundaşul central: „Mă îngrijorează foarte tare situaţia lui Goian. El e un jucător de bază al naţionalei, dar în momentul de faţă nu are echipă. Mi-ar fi plăcut să fie cu pregătirea la zi, să joace la un club„.

În ultima vreme, presa a scris despe Alex Chipciu că a consumat băuturi alcoolice du 48 de ore înaintea amicalului cu Litex, iar două zile mai târziu a plecat la Mamaia cu Mihai Costea şi Cristi Tănase, unde a s-a îmbătat şi a făcut scandal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite