Victor Piţurcă, despre contestatarii lui Adrian Mutu: „Toţi neaveniţii se pricep la fotbal”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă, fost selecţioner al României FOTO Arhivă personală/Facebook
Victor Piţurcă, fost selecţioner al României FOTO Arhivă personală/Facebook

Victor Piţurcă îi ia apărarea lui Adrian Mutu, noul selecţioner al României U21, alegerea FRF fiind criticată de unele voci.

În vârstă de 63 de ani, Victor Piţurcă şi-a încheiat, recent, socotelile cu CS Universitatea Craiova, însă nu rămâne străin de cele petrecute în fotbalul autohton. Fostul selecţioner al echipei „mari” a României a comentat numirea lui Adrian Mutu la reprezentativa U21 a ţării noastre. 

„Mă bucur foarte mult că este noul selecţioner. Îl felicit şi îi doresc multă baftă. Contează mult experienţa lui ca fotbalist, în plus este şi un băiat inteligent. (...) Nu mă miră că s-au găsit şi destui care să critice alegerea lui Mutu, de obicei ăsta este caracterul nostru. 

Aşa e la noi, toţi neaveniţii se pricep la fotbal. E normal că el a fost alesul, dacă a fost alături de cei din Federaţie şi nu un Cristi Chivu, de exemplu. Cristi poate nici nu ar fi vrut. Dar care este problema? Adi trebuie să abordeze de o altă manieră, nu să se gândească ce presiune este după Mirel Rădoi. El trebuie să educe jucătorii fotbalistic în spiritul de a face pasul către echipa mare şi să şi joace acolo când vor ajunge”, a concluzionat Victor Piţurcă, potrivit „Gazeta Sporturilor”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite