Veşti proaste: situaţia lui Vilanova e destul de gravă. „Se luptă pentru viaţa lui“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tito Vilanova. FOTO: Facebook
Tito Vilanova. FOTO: Facebook

Oficialii Barcelonei au oferit puţine detalii despre starea de sănătate a antrenorului şi au încercat să păstreze un ton optimist. Totuşi, într-un interviu acordat presei din Brazilia, Dani Alves a admis că tehnicianul catalanilor traversează momente foarte dificile.

În doar o săptămână, Tito Vilanova a ajuns dintr-un învingător al cancerului un pacient care a trebuit să fie operat de urgenţă. La trei zile după ce a acordat un interviu în care a vorbit despre modul în care a învins boala, tehnicianul Barcelonei a aflat că i-a recidivat cancerul.

A urmat operaţia, la 20 decembrie, iar acum Vilanova va efectua şase săptămâni de chimioterapie şi de radioterapie. 

Oficialii Barcelonei au insistat că intimitatea lui Vilanova n-ar trebui invadată. De aceea, clubul a anunţat doar externarea sa din spitalul unde a fost operat, fără a oferi detalii suplimentare. S-a spus că, în funcţie de cum va evolua starea sa de sănătate, se va lua o hotărâre în privinţa revenirii lui Vilanova pe bancă sau în privinţa înlocuirii sale din funcţie. Până atunci, Jordi Roura, secundul lui Vilanova, e intermiar.

Ce a spus Alves?

Dacă şefii Barcelonei au fost extrem de discreţi, în schimb, un fotbalist a dezvăluit că tehnicianul trece prin momente dificile.

„De acum încolo, fotbalul trece în plan secund, fiindcă Vilanova se luptă pentru viaţa sa“, a declarat Dani Alves pentru „O Estado de Sao Paulo“.

Tito Vilanova are 44 de ani, e însurat, şi are un băiat şi o fată. Fiul său e legitimat la şcoala de fotbal „La Masia“. Vilanova a devenit principalul Barcelonei, după plecarea lui Josep Guardiola, la finalul sezonului trecut. Sub comanda sa, „extratereştrii“ au avut cel mai bun start de campionat din istoria Spaniei, obţinând 15 victorii şi un egal în primele 16 runde. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite