Vești proaste pentru Radu Drăguşin, uitat din nou de banca de rezerve. Tottenham caută un nou fundaș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tottenham a trecut cu mari emoții de Brighton, 2-1, în ultima etapă din Premier League, marcând golul victoriei în al 6-lea minut de prelungiri. Radu Drăgușin a privit de pe banca de rezerve revenirea spectaculoasă a colegilor săi.

Radu Drăgușin nu se impune la Tottenham. Foto Facebook
Radu Drăgușin nu se impune la Tottenham. Foto Facebook

Dacă până acum românul a fost introdus pe finalul partidelor, acum antrenorul Ange Postecoglou a decis ca Radu Drăgușin să nu joace niciun minut. Iar veștile proaste pentru ”tricolor” nu se opresc aici. Chiar dacă are în lot fundași precum Cristian Romero, Micky van de Ven și pe român, Tottenham caută să mai transfere un apărător central.

Spurs a încercat să-și asigure în această iarnă serviciile lui Riccardo Calafiori (21 de ani) de la Bologna, numit de către jurnalistul italian Mimmo Malfitano "cu siguranță mai bun" decât Radu Drăgușin, imediat după transferul românului în Premier League.

Calafiori, dorit de Tottenham în apărare

Englezii au făcut o ofertă de 15 milioane de euro, însă mutarea nu s-a concretizat. Totuși, trupa lui Postecoglou nu a renunțat la tânărul fotbalist italian și, potrivit presei din Italia, citată de Spurs Web, ”conduce cursa pentru semnătura lui Calafiori”, chiar dacă jucătorul se află și pe radarul lui Juventus, Napoli și Milan.

Legat de viitorul internaționalului nostru, fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a oferit un verdict dur pentru fundașul român. Acesta crede că Postecoglou îi va oferi până la urmă și un loc în primul „11”, dar e convins că românul va pierde imediat echipa dacă va dezamăgi la primul meci ca titular.

Viitorul depinde de primele meciuri ca titular

„E greu să vii direct titular. L-a tot băgat. Domne, când l-a băgat a luat gol echipa. Bineînțeles că a sfeclit-o. Fără să greșească el. Dar dacă ești în centrul apărării și ia gol echipa e vinovată toată apărarea.

Eu zic că îl va băga titular în următoarele 2-3 meciuri. Dacă în primul meci în care îl bagă joacă de nota 6,5, că la ei e notă mare, rămâne titular. Ia sub 6,5? Nici cele două minute nu îl mai bagă. Fac pariu pe cât vrei”, a declarat Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite