Drăgușin, gafă la a doua apariție la Tottenham: cum a comis-o la cinci minute după ce a intrat pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Drăgușin (21 de ani) a sperat să bifeze, miercuri, prima sa apariție, ca titular, la Tottenham Londra, dar antrenorul Postecoglou a optat pentru tradiționalul cuplu de fundași centrali, van de Ven – Romero, în meciul de acasă din campionat, cu Brentford. Și, ulterior, s-a văzut de ce Postecoglou nu face, momentan, schimbări în mijlocul defensivei. Pe scurt, Drăgușin mai are nevoie de timp pentru a se obișnui cu ritmul infernal de joc din Premier League.

Radu Drăgușin
Radu Drăgușin

În partida cu Brentford, românul a fost trimis pe teren, în minutul 88, în locul lui Maddison. În acel moment, meciul era pe muchie de cuțit, scorul fiind 3-2 pentru Tottenham. Spre norocul lui Drăgușin, cu acest scor s-a și încheiat partida, în ciuda gafei sale!

În minutul 90+3, la un atac pozițional al celor de la Brentford, Drăgușin a sărit pe sub minge și i-a permis atacantului de la Brentford să șuteze spre poartă din mijlocul careului dintr-o poziție ideală. Din fericire pentru Tottenham, mingea a trecut de puțin peste transversală. Până la finalul partidei, în minutul 90+8, Drăgușin a mai fost implicat într-o singură fază notabilă, respingând o centrare din mijlocul careului la care, totuși, n-avea cum să greșească.

Grație succesului cu Brentford, echipa londoneză a acumulat 43 de puncte după 22 de etape și a urcat pe locul 4, calificant în viitorul sezon al Ligii Campionilor. Lider e Liverpool cu 51 de puncte. Următorul meci al lui Tottenham va fi, sâmbătă (ora 14.30, Digi Sport), în deplasare, cu Everton, tot în campionat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite