Veşti bune de la olteni: CS Universitatea Craiova debutează cu un amical câştigat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Erik Lincar, tehnicianul CS Universitatea Craiova FOTO viatavalcii.ro
Erik Lincar, tehnicianul CS Universitatea Craiova FOTO viatavalcii.ro

CS Universitatea Craiova are parte de un început de bun augur în fotbal, după ce echipa înfiinţată de autorităţile locale în vara anului 2013 a câştigat primul amical disputat în această vară.

Gruparea olteană a ieşit învingătoare în prima partidă din cantonamentul de la Mogoşoaia, unde a câştigat împotriva echipei Fortuna Brazi cu scorul de 3-2. În acest moment, tehnicianul Erik Lincar are la dispoziţie un lot de 30 de fotbalişti din care îşi va alege jucătorii pentru următorul cantonament, cel din Siberia, programat la începutul lunii august. 

Lotul echipei va fi prezentat după efectuarea stagiilor de pregătire, pe 16 august. Antrenorul echipei a prefaţat proiectul din Bănie în cadrul unei conferinţe de presă susţinute în urmă cu doar câteva zile : „Obiectivul nostru este unul singur, şi anume promovarea în Liga 1. Îmi doresc şi sunt aproape sigur că vom reuşi acest obiectiv“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

CONFERINŢĂ Strategia echipei CS Universitatea Craiova, susţinută de municipalitate: buget de două milioane de euro şi planul pentru revenirea în Liga I

CONFERINŢĂ Renaşterea CS Universitatea Craiova: prezentarea noului proiect şi a celor care vor readuce echipa în fotbal

Craiova merge mai departe fără suporteri. Peluza Sud a oltenilor reneagă echipa susţinută de Olguţa Vasilescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite