CONFERINŢĂ Strategia echipei CS Universitatea Craiova, susţinută de municipalitate: buget de 2 milioane € şi planul pentru revenirea în Liga a II-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pavel Badea, directorul executiv al echipei CS Universitatea Craiova FOTO Răzvan Păsărică
Pavel Badea, directorul executiv al echipei CS Universitatea Craiova FOTO Răzvan Păsărică

Oficialii echipei CS Universitatea Craiova au susţinut duminică o conferinţă de presă în care au comunicat planurile prin care speră să revină în primul eşalon românesc.

Erik Lincar, antrenor: „Obiectivul nostru este unul singur, şi anume promovarea în Liga 1. Îmi doresc şi sunt aproape sigur că vom reuşi acest obiectiv. Vom avea două jocuri amicale în săptămâna care urmează. Apoi vom pleca în cantonament în Serbia şi apoi pe 5 august vom reveni la Craiova. Suntem în cantonament la Bucureşti, la Mogoşoaia, deoarece la noi este renovare şi nu avem deocamdată condiţiile necesare pregătirii. 
Odată încheiate aceste lucrări, vom veni la Craiova, deoarece aceasta este echipa oraşului şi a craiovenilor.
Avem 20-21 de fotbalişti cu care ne-am înţeles, am discutat, am negociat, dar vreau să-i prezint pe 16 august, la Craiova. Sunt jucători care poate se vor integra, alţii poate că nu, aşa că nu e corect să-i enumăr acum, iar ei să nu mai fie atunci aici“. 

Pavel Badea, directorul executiv: „Decizia demarării acestui proiect aparţine primarului. Noi, CS Universitatea Craiova, am fost onoraţi că s-a dorit implementarea acestui proiect alături de noi. Implicate sunt Primăria, comunitatea din Craiova, clubul CS Universitatea Craiova, club care aparţine de Ministerul Educaţiei, clubul care a fost înfiinţat în 1948. Noi extindem asocierea cu Primăria de la handbal, baschet şi volei la fotbal! Nici noi, CS Universitatea Craiova, şi nici Primăria nu ne permitem să susţinem activitatea unui club de fotbal.

Am luat decizia de a accesa locul oferit de Comitetul Executiv în ceasul al 13-lea. Primarul ne-a spus iniţial că susţine un alt proiect, pentru ca apoi să-şi dea seama că varianta respectivă nu era viabilă. Suntem aici ca să facem performanţă. Bugetul este de două milioane de euro, iar aceşti bani vor fi daţi, nu sunt numai promisiuni. Am intrat în acest proiect cu dragă inimă şi cred în el cu totul. Pornim de la zero. Alături de noi este domnul Ioan Codoban, care ne ajută foarte mult. Avem contracte semnate cu 15 jucători, dar nu e corect să-i prezentăm doar pe aceştia, iar pe ceilalţi nu

Noi suntem clubul-mamă, sub patronajul căruia au fost obţinute toate marile performanţe din trecut. Imnul echipei este cel pe care îl iubim cu toţii, cel al lui Adrian Păunescu, şi putem să-l folosim la meciurile de pe teren propriu. Echipa a fost înscrisă în Liga a 2-a. Acceptul îl vom primi în urma analizei dosarului, până pe 5 august“. (DigiSport)
După aproape două decenii, secţia de fotbal a CS Universitatea Craiova şi-a prezentat strategia echipei antrenate de Erik Linkar. Miercuri a avut loc reunirea lotului la baza Mogoşoaia, însă oficialii au fost discreţi în privinţa numirii fotbaliştilor.

Ştiri pe aceeaşi temă:

CONFERINŢĂ Renaşterea CS Universitatea Craiova: prezentarea noului proiect şi a celor care vor readuce echipa în fotbal

Craiova merge mai departe fără suporteri. Peluza Sud a oltenilor reneagă echipa susţinută de Olguţa Vasilescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite