CONFERINŢĂ Renaşterea CS Universitatea Craiova: prezentarea noului proiect şi a celor care vor readuce echipa în fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Erik Lincar, antrenorul CS Universitatea Craiova FOTO viatavalcii.ro
Erik Lincar, antrenorul CS Universitatea Craiova FOTO viatavalcii.ro

Oraşul care în ultimii doi ani nu a avut nicio reprezentantă de fotbal are acum două echipe. După ce Adrian Mititelu a înregistrat Universitatea Craiova luni, la Federaţia Română de Fotbal, municipalitatea din Bănie îşi prezintă noul proiect.

Erik Lincar (antrenor): „Odată ce ai participat la meciurile Craiovei pe stadion, nebunia te copleşeşte. Sunt onorat că mi s-a propus să antrenez această echipă, care trebuie să devină mare. Ne vom reuni pe 10 şi vom pleca într-un cantonament, eu sper să am rezultate de la început!“. 

Olguţa Vasilescu (primar): „Ne-am asigurat că investitorii au potenţial şi o imagine foarte bună. Am căutat persoane care nu s-au mai implicat în fotbal până acum şi care iubesc Universitatea Craiova.
Cei care au avut de suferit până acum au fost suporterii Universităţii, care de doi ani nu au mai urmărit campionatul intern pentru că nu mai joacă Universitatea Craiova şi nu mai are niciun rost. Ne-am bătut pentru ca această echipă să aibă renumele pe care-l merită. Lincar nu a prezentat nicio echipă pentru că nu vrea să strice surpriza de la reunirea lotului şi pentru că încă suntem în discuţii pentru jucători. Vom avea echipe de juniori de la CS Universitatea Craiova“.

Laviniu Beze: ƒ„Vrem să redăm Universităţii Craiova statutul naţional prin care să impună respect. Este un proiect făcut pentru Craiova şi pentru dezvoltarea Craiovei. Nu vom urma modelul românesc de a ne implica în scandaluri şi de a da sfaturi tehnice staffului. Proiectul este făcut împreună cu Consiliul Local şi în spatele lui sunt cei mai buni consultanţi pe care îi cunosc. Domnul Andrici va fi investitor, Domnul Craioveanu va fi directorul nostru de imagine. Mizăm pe domnul Coduban şi Lincar, conducător şi antrenor. Bugetul este de 1, 5 milioane de euro şi vrem ca Universitatea Craiova să revină cât mai repede acolo unde îi este locul“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Craiova merge mai departe fără suporteri. Peluza Sud a oltenilor reneagă echipa susţinută de Olguţa Vasilescu

Universitatea Craiova renaşte pe banii proveniţi din agricultură: cine e noul patron, cine va fi antrenor şi de ce a fost dat la o parte Mititelu

Şantaj în fotbal. Mititelu: „Marius Tucă mi-a zis să le dau Craiova şi totul va fi bine“. Urmarea? A fost dat afară de pe stadion. Reacţia lui Tucă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite