Verdict devastator pentru Dinamo, dat chiar de antrenorul echipei: „Falimentul e unica opţiune!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra, îngrijorat de ce urmează la Dinamo
Cosmin Contra, îngrijorat de ce urmează la Dinamo

Pe zi ce trece, viitorul formaţiei din „Ştefan cel Mare“ pare tot mai sumbru. Mai ales că acţionarii spanioli s-au dovedit a fi nişte furnizori de vorbe goale.

Dinamo e un club care, în acest moment, are conturile goale, o situaţie administrativă incertă, iar în plan sportiv, echipa vine după patru înfrângeri la rând, fiind pe penultimul loc în Liga I.

Şi drama e că, după spusele lui Cosmin Contra pentru Pro TV, problema cea mai gravă e alta! Tehnicianul roş-albilor e convins că lipsa infrastructurii poate fi, finalmente, fatală pentru formaţia din „Ştefan cel Mare“.

„Dinamo trebuie să aibă un stadion nou. Steaua are, Rapid va avea, Arcul de Triumf e un stadion cochet, nou. Dinamo trebuia să aibă stadion, ar fi putut avea stadion nou, care să fie inaugurat în primăvară. Toţi dinamoviştii trebuie să se gândească la faptul că Dinamo va ajunge până la urmă la faliment, dacă nu se va construi un stadion şi o bază noi. Asta indiferent de cineva va fi patron, dacă e Pablo Cortacero sau vor veni alţi investitori. Dacă stadionul şi baza nu se vor construi în viitor, eu cred că falimentul e unica opţiune“, a spus Contra.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite