Vardar, gata de confruntarea cu Steaua. Antrenorul echipei din Macedonia e optimist pentru meciul de la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua debutează în sezonul actual de Champions League FOTO Răzvan Păsărică
Steaua debutează în sezonul actual de Champions League FOTO Răzvan Păsărică

Cu două zile înaint de disputarea primei manşe a turului doi preliminar din Champions League, antrenorul echipei Vardar Skopje sunt optimişti în privinţa confruntării de Steaua.

Tehnicianul echipei din Macedonia este optimist în contextul şanselor pe care le are Vardar în faţa Stelei: „Va trebui să evoluăm cu inima. Românii sunt compacţi şi mai agresivi. Mijlocul e tare, excelent, numai dacă vom bloca jucătorii din zona aceasta vom putea spera la un succes. Singura variantă ca să obţinem un rezultat pozitiv la Bucureşti este ca fiecare dintre jucătorii mei să prindă o seară foarte bună, să evolueze la capacitatea maximă. Doar aşa putem spera la un rezultat care să ne ajute pentru retur. Eu ştiu că se poate, trebuie să creadă şi băieţii", a mai spus tehnicianul ex-iugoslavilor potrivit DigiSport.

Partida tur dintre Steaua şi Vardar Skopje se va disputa pe Arena Naţională, începând cu ora 20.45. Preţurile biletelor variază între 15 şi 500 de lei, la peluze, respectiv loje.
Steaua va aborda meciul cu optimismul câştigării Supercupei României, graţie victoriei de 3-0 în faţa Petrolului Ploieşti.

Ştiri pe aceeaşi temă:

TOATE transferurile din Liga I. Cine e ales să joace pentru campioana României şi cum se întăresc rivalele

Steaua - Vardar Skopje în Champions League. Care sunt adversarele echipelor Astra, Pandurii şi Petrolul în Europa League

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite