Uruguayenii continuă scandalul după eliminarea de la CM: „Dacă tușești lângă Ronaldo, acordă penalty!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii sud-americani au fost foarte nervoși după ultimul meci pierdut cu Ghana, după ce arbitrul le-ar fi refuzat un penalty care ar fi fost hotărâtor pentru accederea în grupele superioare.

Jucătorii din Uruguay l-au încolțit pe arbitru la finalul meciului cu Ghana FOTO Profimedia
Jucătorii din Uruguay l-au încolțit pe arbitru la finalul meciului cu Ghana FOTO Profimedia

Uruguay a fost eliminată de la Cupa Mondială din Qatar, dar reacțiile după ultimul meci, pierdut de sud-americani, nu s-au stins. Ei au pierdut meciul cu Ghana, cu scorul de 2-0, dar arbitrul central este acuzat că a refuzat un penalty în prelungirile meciului, care dacă ar fi fost acordat și transformat trimitea echipa în optimi.

Ignacio Alonso, președintele Federației de Fotbal din Uruguay, a transmis un mesaj dur, în care i-a amenințat pe arbitri. El a făcut aluzie și la modul în care Cristiano Ronaldo a primit penalty în meciul cu Ghana.

"Putem vorbi despre meciul nostru contra celor din Coreea de Sud, iar cu Portugalia am fi remizat lejer, dacă nu ar fi fost greșeli de arbitraj. Am înțeles că au existat două sau trei greșeli. Cei doi arbitri care au făcut greșeli serioase în meciurile grupei noastre nu vor mai arbitra la Cupa Mondială! Au fost nereguli și în alte grupe. Pentru unii arbitri, dacă cineva tușește lângă Cristiano Ronaldo, ei vor acorda penalty", a spus Alonso, conform presei portugheze.

Jose Maria Jimenez, fundașul în vârstă de 25 de ani din naționala Uruguayului a avut o ieșire extrem de vehementă la finalul partidei câștigate de echipa sa cu scorul de 2-0 în fața Ghanei. Scorul nu a fost suficient pentru ca Uruguay să avanseze în optimi, aceștia mai având nevoie de un singur gol pentru a depăși Coreea de Sud la golaveraj. 

Jimenez, Cavani și alți jucători uruguayeni i-au reproșat arbitrului neamț Daniel Siebert faptul că nu a acordat o lovitură de pedeapsă, după un fault comis în careu asupra lui Darwin Nunez. 

Fundașul Uruguayului s-a îndreptat violent spre „central”, la finalul meciului, iar camerele au surprins momentul în care fotbalistul a rostit mai multe cuvinte care ar putea să îi aducă o suspendare drastică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite