Un oficial ghanez a vrut să aibă amintirea vieții de la Campionatul Mondial, cu coreanul Son în lacrimi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Coreea de Sud a pierdut în fața Ghanei, la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar, iar superstarul lui Tottenham, mijlocașul de bandă Son, a izbucnit în lacrimi la finalul partidei.

Captură Twitter
Captură Twitter

Unul dintre membrii staff-ului echipei africane a vrut să facă o poză cu Heung Min-Son, care plângea pe teren, după ce echipa sa a pierdut, scor 2-3, la capătul unui meci extrem de spectaculos, la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. 

Gestul ghanezului care a vrut neapărat o poză cu Son în lacrimi i-a enervat pe internauții din întreaga lume, care au comentat revoltați pe Twitter: „N-are rușine! / Un gest oribil / Lasă-l să respire, abia a pierdut un meci / E ca și cum bătăușul ar vrea să își facă o poză cu tine / A trebuit să intervină colegul ca să îl oprească”, sunt câteva dintre comentariile utilizatorilor. 

Selecționata Ghanei a învins cu scorul de 3-2 echipa Coreei de Sud  într-o partidă din etapa a doua a grupei H, de la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar.

Ghanezii au obținut primele trei puncte de la Campionatul Mondial din Qatar  după victoria spectaculoasă în fața Coreei de Sud, scor 3-2. Africanii au condus cu scorul de 2-0 încă de la pauză, însă asiaticii au revenit în meci în repriza secundă, egalând prin golurile marcate în minutele 58 și 61. 

Ghanezii au reușit golul victoriei 7 minute mai târziu, prin Kudus, iar tabela a rămas neschimbată până la final.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite