Jucătorul ghanez care a spus că e mai bun decât Neymar. „Nu e mai bun, e doar mai mediatizat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mohammed Kudus, jucătorul care a marcat în meciul câștigat de Ghana în fața Coreei de Sud, la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar, s-a comparat cu brazilianul Neymar.

Ghana - Coreea de Sud FOTO FIFA
Ghana - Coreea de Sud FOTO FIFA

 Mohammed Kudus, este evaluat la 9 milioane de euro, sumă plătită de Ajax pentru a-l transfera în 2020. Ghanezul de 22 de ani a înscris în meciul împotriva Coreei de Sud cu un șut pe jos, din interiorul careului, și a stabilit scorul final, 3-2. 

Ghanezul a ieșit în evidență și înainte de startul Campionatului Mondial  atunci când a oferit o declarație prin care s-a comparat cu brazilianul Neymar. 

"Neymar nu este mai bun decât mine. El e doar un fotbalist mai mediatizat, atât. Ce îl face pe el mai bun acum este că a realizat mai multe lucruri, însă și eu voi ajunge curând la acel nivel", a declarat Kudus, pentru The Guardian. 

Imediat după ce a oferit această declarație, ghanezul a revenit cu o postare pe rețelele de socializare. 

„Familia și cultura mea m-au crescut să respect persoanele mai mari decât mine. Neymar și Thiago Alcantara ne-au inspirat să visăm. La fel ca Neymar, vreau să rămân umil și să inspir următoarea generație așa cum a făcut-o el. The Guardian, care ți-e agenda? Concentrează-te pe meciurile de la Mondial. Știri false”, a transmis atacantul ghanez.

Ghanezii au obținut primele trei puncte de la Campionatul Mondial din Qatar  după victoria spectaculoasă în fața Coreei de Sud, scor 3-2. Africanii au condus cu scorul de 2-0 încă de la pauză, însă asiaticii au revenit în meci în repriza secundă, egalând prin golurile marcate în minutele 58 și 61. Ghanezii au reușit golul victoriei 7 minute mai târziu, prin Kudus, iar tabela a rămas neschimbată până la final.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite