Un fotbalist de la Cupa Mondială are cea mai mare medie a notelor la meciuri. El poate fi detronat

0
Publicat:

Cele patru echipe care s-au calificat în semifinalele Cupei Mondiale din Qatar sunt Croația, Argentina, Maroc și Franța. Acestea au învins în sferturile de finală echipele Braziliei, Olandei, Portugaliei și Angliei.

Portugalia s-a opir în sferturi
Portugalia s-a opir în sferturi

Echipa sa a fost eliminată de la Cupa Mondială, dar el se află încă pe primul loc în ierarhia jucătorilor care au obținut cele mai mari note în meciurile disputate până în prezent. Este vorba despre Bruno Fernandes, mijlocașul Portugaliei.

Bruno conduce topul cu o medie de 8.38, fiind urmat de argentinianul Lionel Messi (8.18), respectiv polonezul Wojciech Szczesny (7.93).

Ierarhia se poate schimba, pentru că Lionel Messi va juca în următorul meci cu echipa Croației.

Dintre echipele de club care au cei mai mulți semifinaliști se numără Bayern Munchen. Patru dintre ei, Kingsley Coman, Benjamin Pavard, Dayot Upamecano şi Lucas Hernandez fac parte din lotul selecţionatei Franţei, campioana mondială din 2018, Josip Sanisic este jucătorul Croaţiei, iar Noussair Mazraoui evoluează pentru Maroc.

Fundaşul Lucas Hernandez va fi indisponibil pentru o lungă perioadă de timp. El a suferit o ruptură la ligamentele încrucişate ale genunchiului drept.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite