Cristiano Ronaldo, primul mesaj după eliminarea de la CM 2022: „Am dat totul. Visul s-a încheiat”

0
Publicat:

Cristiano Ronaldo, care a ieșit în lacrimi de pe terenul de joc, la finalul meciului pierdut de naționala lusitană în fața echipei Marocului, din sferturile de finală de la Campionatul Mondial, vorbește despre visul care s-a terminat.

Ronaldo a părăsit terenul în lacrimi FOTO Captură video
Ronaldo a părăsit terenul în lacrimi FOTO Captură video

Cristiano Ronaldo a scris un text de suflet pe contul său de Instagram.

„Câştigarea unei Cupe Mondiale cu Portugalia a fost cel mai mare şi cel mai ambiţios vis al carierei mele. Din fericire, am câştigat multe titluri internaţionale, inclusiv pentru Portugalia, dar să plasez numele ţării noastre în vârful topului mondial a fost cel mai mare vis al meu. Am luptat pentru asta. Am luptat mult pentru acel vis. În cele cinci participări ale mele la Cupa Mondială, de-a lungul a 16 ani, mereu alături de mari jucători şi susţinut de milioane de portughezi, am dat totul. Am dat totul pe teren. Nu am întors niciodată spatele luptei şi nu am renunţat niciodată la acel vis. Din păcate, ieri visul s-a încheiat“, a scris Ronaldo în mesajul său.

Atacantul a subliniat totodată, că „devotamentul meu faţă de Portugalia nu s-a schimbat nicio clipă. Am fost mereu unul în plus pentru a lupta pentru obiectivul tuturor şi nu aş întoarce niciodată spatele colegilor şi ţării mele. Deocamdată nu mai sunt multe de spus. Mulţumesc Portugalia. Mulţumesc Qatar. Visul a fost frumos cât a durat... Acum să sperăm că timpul va fi un bun sfătuitor şi va permite fiecăruia să tragă singur concluziile", a adăugat celebrul fotbalist portughez.

Cristiano Ronaldo a intrat pe teren în minutul 51 al meciului pierdut la limită de Portugalia în faţa Marocului (0-1), sâmbătă, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale. El a egalat cu această ocazie recordul mondial de selecţii în echipa naţională, deţinut de kuweitianul Bader Al-Mutawa (196 de meciuri).

În vârstă de 37 de ani, Cristiano Ronaldo este singurul fotbalist din istorie care a marcat cel puţin un gol la cinci ediţii ale Cupei Mondiale. Portughezul deţine, de asemenea, recordul mondial de goluri marcate la echipa naţională (118), fiind şi golgheterul all time al Ligii Campionilor europeni (140), conform Agerpres.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite