Un Copil de bătut: Singurul român aflat la French Open a fost eliminat. Prestaţie dezastruoasă în ultimele două seturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Copil (83 ATP) a reluat, de curând, colaborarea cu Andrei Pavel, însă, la ce rezultate înregistrează în continuare, pare că a uitat să joace tenis.

Marius Copil şi Mihaela Buzărnescu reprezintă două cazuri demne de Dosarele X. În sezonul trecut, erau pe val şi au făcut cele mai bune rezultate din cariera lor. Acum, sunt la pământ şi lasă impresia că tenisul e un sport necunoscut pentru ei!

În ceea ce îl priveşte pe Marius Copil, bilanţul său vorbeşte de la sine: doar cinci victorii în acest sezon în 20 de meciuri! Iar de la 10 februarie până astăzi, jucătorul de 28 de ani a disputat 13 partide în toate competiţiile dintre care 11 pierdute! Ultimul eşec a venit, astăzi, la Roland Garros.

Copil a împărţit primele două seturi cu Benoit Paire (38 ATP): pe primul l-a pierdut cu 4-6, însă pe al doilea l-a luat la tiebreak. Apoi însă, Copil a dispărut de pe teren: a cedat următoarele două seturi cu 0-6, 1-6!

Copil a părăsit astfel French Open în turul I pentru al treilea an la rând. De altfel, în întreaga sa carieră, Marius n-a depăşit niciodată această fază la Paris.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite