Un asistent, umplut de sânge de o umbrelă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La fel ca Liga I, campionatul spaniol a fost lovit de acte de huliganism. Meciul Granada - Mallorca a fost suspendat în minutul 63, la scorul de 2-1, după ce unul dintre asistenţi a fost lovit cu o umbrelă aruncată din peluză.

Tuşierul a început să sângereze abundent, iar centralul a decis întreruperea partidei. La câteva ore după miezul nopţii, poliţia l-a identificat şi l-a reţinut pe autorul incidentului. Este vorba despre un marocan de numai 15 ani, care a părăsit stadionul imediat după ce a aruncat umbrela în direcţia asistentului Aguilar Rodriguez.

El stă într-uncentru pentru minori şi a fost identificat cu ajutorul altor 17 marocani, care, de asemenea, au fost la meci în aceeaşi zonă cu agresorul. Poliţia a spus că acesta este un „incident izolat", iar puştiul nu are legături cu aripa dură a fanilor celor de la Granada, şi anume facţiunea „Kolokón". Acum, Federaţia urmează să decidă dacă Granada va pierde meciul la „masa verde".

Nervos din cauza unei eliminări

Două faze au stat la originea actului huliganic comis de suporterul celor de la Granada. În minutul 58 al meciului, Carlos Martins a marcat golul de 2-1 şi a izbucnit în plâns. A ieşit de pe teren şi le-a arătat fanilor un tricou prin care îşi exprima sprijinul faţă de fiul său bolnav de cancer, aflat în aceste zile în spital. Pentru acest gest, Martins a primit cartonaşul galben. Câteva minute mai târziu, fotbalistul a fost eliminat ca urmare a unui al doilea „galben" după o intrare tare. Atunci, din tribună a zburat o umbrelă care l-a lovit pe asistent în faţă. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite