Uite lista lui Meme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
20 de jucători  a cumpărat Steaua  în vara acestui an,  pe care a plătit  cinci milioane  de euro.
20 de jucători a cumpărat Steaua în vara acestui an, pe care a plătit cinci milioane de euro.

„Adevărul“ a aflat pe ce jucători a pus ochii managerul general al roş-albaştrilor: Gabriel Matei (Pandurii Târgu-Jiu), Viorel Nicoară (Victoria Brăneşti) şi Ionuţ Neagu (Oţelul Galaţi). „Vreau trei fotbalişti de la trei echipe diferite. Sunt jucători tineri, pe care eu i-am urmărit. Asta e lista pe care o să i-o dau lui Gigi“, a dezvăluit Mihai Stoica.

Jucătorii lui Marius Lăcătuş nici n-au intrat în vacanţa de iarnă, că oficialii roş-albaştrilor pregătesc deja şi campania de achiziţii pentru returul campionatului.

Managerul Mihai Stoica n-a ascuns niciodată faptul că are în plan reconstrucţia echipei, astfel încât nu are în vedere decât fotbalişti tineri. Este vorba despre fundaşul dreapta Gabriel Matei (20 de ani), de la Pandurii, mijlocaşul defensiv al Oţelului, Ionuţ Neagu (21 de ani), respectiv mijlocaşul stânga al Victoriei Brăneşti, Viorel Nicoară (23 de ani). Iniţial, în vederile lui Stoica s-a mai aflat şi gălăţeanul Cornel Râpă, însă preţul pe care i l-a fixat Marius Stan, de un milion de euro, dar şi faptul că fundaşul de 20 de ani se află şi în atenţia italienilor de la Atalanta, l-au făcut pe Meme să se reorienteze.

Lista lui Gigi: Moraes, Găman şi Costea

Patronul Stelei, Gigi Becali, este de acord cu propunerile lui Mihai Stoica, însă are şi el propria lui listă. Aceasta include nume mult mai sonore, pentru aducerea cărora e nevoie însă de un efort financiar uriaş. Latifundiarul îi vrea pe fundaşul central Valerică Găman (21 de ani) şi atacantul Mihai Costea (22 de ani), ambii de la Universitatea Craiova, dar şi pe golgheterul Gloriei Bistriţa, Aluísio Junior Moraes (23 de ani). „Găman şi Costea nu se află pe lista mea, ci pe cea a lui Gigi", a recunoscut Stoica, care consideră că Steaua n-ar mai avea nevoie de încă un fundaş central, în condiţiile în care-i are deja pe Geraldo, Galamaz, Gardoş, Martinovici, Abrudan şi Baciu.

 „Fiara" vrea un playmaker

La rândul său, antrenorul Marius Lăcătuş are o cu totul altă idee despre campania de achiziţii, „Fiara" susţinând că ar avea nevoie doar de un mijlocaş coordonator. „Stelei îi trebuie un mijlocaş de construcţie. Un fotbalist care să limpezească jocul la mijlocul terenului, care să apară mai mult la finalizare", a explicat Lăcătuş.

Reconstrucţia a început cu Onicaş

Oficialii Stelei au decis să-l readucă în Ghencea, încă din această iarnă, pe tânărul mijlocaş defensiv Mihai Onicaş (20 de ani). Acesta a evoluat în ultimul an în 21 de partide pentru Poli Iaşi şi FCM Târgu-Mureş. Onicaş este apreciat de către managerul general Mihai Stoica, care consideră că fotbalistul poate deveni om de bază în formaţia pe care vrea s-o construiască în Ghencea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite