Ucrainenii au „masacrat“ steagul României: gafă impardonabilă înaintea meciului de la Euro 2024 FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România – Ucraina (ora 16.00, Pro TV) va fi o partidă ultramediatizată astăzi, având în vedere interesul uriaș care există în jurul confruntării de la Munchen.

Fanii ucraineni au ajuns în număr mare în Germania pentru Euro 2024. FOTO: Facebook
Fanii ucraineni au ajuns în număr mare în Germania pentru Euro 2024. FOTO: Facebook

În ciuda faptului că vorbim despre o întâlnire atât de importantă, partea ucraineană nu și-a făcut „temele“, așa cum ar fi trebuit. Ajungem la această concluzie, când vedem ce gafă a putut să facă Federația de Fotbal din Ucraina (UAF).

Într-o postare pe rețelele de socializare, cei de la UAF au publicat o imagine cu un tricou pe care ar fi trebuit să fie imprimate steagurile celor două țări ale căror naționale de fotbal se vor înfrunta, astăzi, la Munchen. Doar că, potrivit gsp.ro, steagul României a fost confundat cu cel al... Belgiei! După ce au realizat că au comis o gafă impardonabilă, cei de la UAF au șters postarea, dar imaginea de mai jos s-a viralizat deja în mediul online.

Steagul Belgiei, pus pe tricou în locul tricolorului românesc. FOTO: gsp.ro
Steagul Belgiei, pus pe tricou în locul tricolorului românesc. FOTO: gsp.ro

Reporterul „Adevărul“, Paul Cirican, un jurnalist cu peste două decenii de experiență, prezent la mai multe competiții majore de-a lungul anilor, va transmite din Germania. De acolo, va realiza reportaje și va urmări parcursul tricolorilor la turneul final.

Când și unde joacă România la Euro 2024, în grupa E

*17 iunie: ROMÂNIA – Ucraina (Munchen, 16.00), Belgia – Slovacia (Frankfurt, 19.00)

*21 iunie: Slovacia – Ucraina (Dusseldorf, 16.00)

*22 iunie: Belgia – ROMÂNIA (Koln, 22.00)

*26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt, 19.00), Ucraina – Belgia (Stuttgart, 19.00)

Se califică în faza optimilor de finală primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune patru locuri trei din toate cele șase grupe Euro 2024.

Pro TV, Pro Arena și platforma VOYO transmit Campionatul European din Germania. Echipa de comentatori va fi formată din Cristian Pintea, Ion Alexandru, Mihai Dedu și Andrei Grecu.

Lotul României

*Portari: Niță (Gaziantep), H. Moldovan (Atletico Madrid), Târnovanu (FCSB)

*Fundași: Rațiu (Rayo Vallecano), Mogoș (CFR Cluj), Drăgușin (Tottenham), Racovițan (Rakow), Rus (Pafos), Nedelcearu (Palermo), Burcă (Al-Okhdood), Bancu (Universitatea Craiova)

*Mijlocași: Sorescu (Gaziantep), M. Marin (Pisa), Cicâldău (Konyaspor), R. Marin (Empoli), Stanciu (Damac), Șut (FCSB), Olaru (FCSB), Man (Parma), Mihăilă (Parma), I. Hagi (Alaves), Coman (FCSB)

*Atacanți: Drăguș (Gaziantep), Pușcaș (Bari), Alibec (Muaither), Bîrligea (CFR Cluj)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite