Transferurile lui Moldovan și Drăgușin, de duzină. „Entuziasm fals. Nu e nimic extraordinar”

0
Publicat:

Fostul internațional Alin Stoica ne-a obișnuit cu declarațiile sale mereu contra curentului. Fiul legendarului Tudorel Stoica nu s-a arătat impresionat nici de cele două transferuri care au ținut prima pagină a ziarelor, Horațiu Moldovan la Atletico Madrid și Radu Drăgușin la Tottenham.

Radu Drăgușin și Timo Werner, ultimii jucători luați de Tottenham. Foto Facebook
Radu Drăgușin și Timo Werner, ultimii jucători luați de Tottenham. Foto Facebook

Alin Stoica, fostul jucător de la Steaua, Anderlecht sau Gent, a mărturisit pentru sport.ro că nu i se pare nimic spectaculos în cele două transferuri, pentru că, în viziunea sa, Horațiu Moldovan și Radu Drăgușin nu se vor impune în primul ”11”.

”Pentru mine nu e nimic extraordinar. Au mai fost și înainte jucători care au trecut pe acolo și au jucat. Degeaba mergi la Atletico Madrid și nu joci. Pentru mine e un lucru minor, văzând trecutul fotbalului românesc, nu e wow. Dacă mergi să fii rezervă, nu știu cât ajută echipa națională.

Horațiu Moldovan a părăsit Giuleștiul cu destinația Atletico Madrid. Foto Rapid 1923
Horațiu Moldovan a părăsit Giuleștiul cu destinația Atletico Madrid. Foto Rapid 1923

Și Radu Drăgușin e în aceeași situație. Nu știu cât ajută să mergi la echipe și să nu joci. Te ia să fii o roată de salvare pentru ei. Prețul e mic, salariul e mic. Față de ce puteau să cumpere. Pentru fotbalul românesc, unde e în ziua de azi, să zicem că e wow, dar pentru mine nu e nimic special. Cu atât mai mult că ești luat să fii rezervă. E un entuziasm fals. Nu ajută echipa națională, dacă va fi rezervă! Și Oblak câți ani are? 31! Și accidentat apără.

Alin Stoica, un fost fotbalist mai mereu nemulțumit. Foto Arhivă Adevărul
Alin Stoica, un fost fotbalist mai mereu nemulțumit. Foto Arhivă Adevărul

E Atletico Madrid, hai... Dar au mai fost români. Nu are de ce să fie extraordinar văzând trecutul fotbalului românesc. Repet, și el și Drăgușin nu au plecat să fie titulari. Nu prea ajută echipa națională. Pentru mine e trist că fotbalul românesc a ajuns să se bucure doar pentru transferuri. Dar, vedem ce se va întâmpla”, a spus Alin Stoica pentru sport.ro.

Dacă Radu Drăgușin a debutat deja la Tottenham, jucând 10 minute în remiza cu Manchester United, Horațiu Moldovan a trecut ieri vizita medicală și astăzi va fi prezentat la Atletico Madrid.  

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite