Transferul lui Drăgușin, „pătat“ de niște declarații bizare: Hagi, adus în discuție fără sens

0
Publicat:

Radu Drăgușin (21 de ani) a ajuns în atenția fotbalului internațional, iar transferul său de la Genoa la Tottenham a fost cea mai importantă mutare a zilei de miercuri, după cum Adevărul a explicat aici. Din păcate, inclusiv după o asemenea reușită sportivă, una rară pentru fotbalul nostru, apar oameni care se folosesc de prilej pentru „reglări de conturi“, pentru a-și descărca frustrările.

Gheorghe Hagi, manager Farul
Gheorghe Hagi, manager Farul

Exact asta a făcut acum fostul fotbalist, Alin Stoica (44 de ani), dispărut din prim-plan. În ultimii mulți ani, Stoica s-a făcut remarcat doar prin intermediul unor declarații tăioase, comentând diverse subiecte. Acum, contactat de prosport.ro, fiul marelui Tudorel Stoica (69 de ani) a legat, cumva, plecarea lui Drăgușin la Tottenham de numele lui... Gheorghe Hagi (58 de ani).

În viziunea lui Alin Stoica, Drăgușin a reușit în fotbal pentru că... n-a trecut pe la Viitorul / Farul, club patronat de liderul Generației de Aur! O asemenea idee e cu adevărat șocantă pentru că, pur și simplu, se bazează pe nimic. Într-adevăr, Viitorul / Farul e o grupare care a lansat mulți jucători care au eșuat în fotbalul mare, dar avem și exemple pozitive, cu tineri care au plecat de la Ovidiu și joacă și acum în Europa. Răzvan Marin (27 de ani, Empoli), Denis Drăguș (24 de ani, Gaziantep) și chiar și Ianis Hagi (25 de ani, Alaves) sunt câțiva jucători care nu s-au făcut de râs în Europa. Cu precizarea că Ianis Hagi, deși traversează acum un moment nefast în Spania, a fost tras în jos și de o accidentare foarte gravă, care l-a ținut pe tușă un an, când era la Rangers.

Alin Stoica
Alin Stoica

Revenind la atacul lansat de Alin Stoica, declarațiile sale ciudate pot fi citite în rândurile de mai jos:

*Dacă intra pe mâna lui Gică Hagi și pleca în străinătate de la echipa lui Gică, vă spun eu că Drăgușin avea soarta lui Ianis Hagi, Cicâldău, Tudor Băluță și lista poate continua. Aproape toți cei care au plecat de la Hagi se plimbă de la o echipă la alta, că nu fac față în străinătate. Sau revin tot la Hagi cu coada între picioare. Și nu e vina lor. E vina profesorului Hagi.

*Degeaba îi bagi tu în regim de școală, îi pui de mici sa învețe o limbă străină, le aplici un sistem de pregătire, când tu profesorul Hagi îi înjuri pe teren ca la ușa cortului. Se văd astfel de imagini cu Hagi pe camerele video, dar Basarab Panduru și Ilie Dumitrescu, cei care sunt analiști prin studiouri și au jucat cu Hagi, nu spun nimic.

*Când jucătorii ăștia ai lui Hagi ajung în străinătate sunt speriați de bombe. Voi credeți că prin străinătate jucătorii sunt înjurați așa cum îi înjură Hagi? După ce au luat contact cu antrenorii de la echipe respective și intră în programul lor de pregătire sunt speriați de bombe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite