Transferul lui Dan Nistor la CFR Cluj a intrat în impas: “Nu văd cum s-ar mai putea realiza această mutare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mult trâmbiţatul transfer al lui Dan Nistor la CFR Cluj nu se va mai concretiza, Eugen Pârvulescu, preşedintele executiv al echipei Pandurii Târgu Jiu, negând mutarea mijlocaşului în Gruia.

Steaua şi CFR Cluj s-au bătut pentru semnătura lui Dan Nistor, dar, până la urmă, sunt şanse mari ca mijlocaşul să rămână la Târgu Jiu. Eugen Pârvulescu a dat de înţeles că mijlocaşul va juca în sezonul viitor tot la Pandurii, dat fiind faptul că oficialii CFR-ului au lăsat baltă negocierile pentru mutarea lui Nistor în Gruia.

“Şansele sunt mici în momentul de faţă ca Nistor să se transfere la Cluj. Noi le-am transmis celor de la CFR ceea ce dorim şi urma ca dânşii să ne spună dacă acceptă aceste condiţii. CFR-ul a plecat în cantonament, iar noi nu am mai primit nici un semn. Ar fi trebuit să ne caute, dar nu au făcut asta. Nistor mai are contract cu noi şi va continua la Pandurii. Transferul la CFR nu văd cum s-ar mai putea realiza în acest moment”, a spus Pârvulescu pentru ziuadecj.ro.

Pandurii a solicitat în schimbul lui Nistor suma de 500.000 de euro, plus doi jucători de la CFR. De asemenea, condiţia oltenilor pentru a-l lăsa pe mijlocaş în Gruia a fost ca acesta să joace pentru Pandurii în cupele europene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite