„Toți steliștii din Ardeal să ne facă s.x o...l”. Kit-uri promoţionale de la U Cluj pentru studenţi cu mesaje din peluză

0
Publicat:

Clubul sportiv U Cluj şi-a făcut o campanie de promovare mai puţin obişnuită printre studenţii de la Universitatea „Babes-Bolyai” și UMF. Pachetul lor promoţional conţinea, printre altele, şi un carnet de student cu... scandările galeriei.

Kit-urile promoţionale ale U Cluj, distribuite de voluntari. Foto Facebook
Kit-urile promoţionale ale U Cluj, distribuite de voluntari. Foto Facebook

În încercarea de a atrage câţi mai mulţi tineri pe stadion, U Cluj a profitat de începerea anului universitar şi a anunţat, pe contul său de Facebook, o campanie de promovare, în cadrul căreia a distribuit pachete gratuite pentru studenţi. Acestea conţineau o invitație la următorul meci acasă al echipei clujene, cu Oțelul Galați,  un tricou de suporter și un „carnet de student” cu cântecele galeriei.

„Pentru a-i primi pe studenții din primul an în «familia U», avem 1919 pachete de bun venit pe care le oferim gratuit bobocilor. Fiecare pachet conține necesarul «carnet de student» cu cântecele galeriei, un tricou de suporter U Cluj și o invitație la meciul nostru cu Oțelul Galați, care va avea loc vineri, 18 octombrie 2024, de la ora 21:00, pe Cluj Arena”, a anunţat clubul de fotbal pe contul său de Facebook.

În cadrul acestei campanii, care a început pe 12 şi se încheie pe 18 octombrie, urmau să fie distribuite 1919 de pachete gratuite pentru studenţi, numărul nefiind întâmplător, ci sugerând anul în care a luat naştere clubul clujean.

Din întâmplare, însă, susţin oficialii clubului, printre mai multe cântece ale galeriei echipei precum „Primul pas spre stadion” sau „Slavă ție, studenție”, în „carnetele de student” s-au strecurat şi câteva scandări de peluză mai deocheate.

"Când mai prinzi câte-o studentă,/Care e şi eminentă,/O dezbraci şi o seduci,/Nu te laşi până n-o..... Salalalala", este unul dintre îndemnurile clubului sportiv din carnetul de student.

Mihai Moga, brand manager la Universitatea Cluj, a explicat imediat situaţia, a cerut scuze din partea clubului şi a precizat că toate „carnetele de student” care conţineau astfel de „îndemnuri” au fost retrase.

 „Regretam situația. Textul cărții cu cântecele galeriei a fost furnizat de suporteri pentru această campanie. Există două versiuni ale respectivei cărți și, din păcate, dintr-o regretabilă eroare, nu a fost trimisă spre tipar versiunea «clean». Ne cerem scuze celor care au fost afectați și celor care s-au simțit deranjați, este o situație neplăcută pentru care nu au nicio vină partenerii implicați în campanie.

Campania a fost foarte apreciată si va continua, deocamdată fără respectiva tipăritură, care a fost retrasă deja de la distribuție. În cel mai scurt timp, va ieși de la tipar versiunea corectă, care va fi reintrodusă apoi în procesul de distribuție, în cadrul campaniei. Le mulțumim celor care ne-au atras atenția cu promptitudine asupra erorii și ne-au permis sa o corectăm rapid”, a transmis Mihai Moga.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite